Vælg den rigtige glidecreme

Glidecreme er for alle, der vil opnå endnu bedre seksuelle oplevelser og der er mange forskellige grunde til at bruge det. Ved vaginal sex kan glidecreme supplere den væske kvinden producerer, så det bliver mere behageligt når penis eller sexlegetøj føres op. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor meget væske der produceres under seksuel ophidselse, og hvis kvinden ikke er særligt våd behøver hverken være fordi hun ikke er nok tændt eller fordi der er noget galt, det kan f.eks. fordi hun er et bestemt sted i sin cyklus.

Ved analsex er glidecreme en nødvendighed for at få en god og glidende oplevelse, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil.

Ved oralsex kan glidecreme være med til at forkæle modtageren, ligesom det også kan gøre oplevelsen endnu mere lækker for giveren - særligt, hvis der benyttes en glidecreme med smag. Se glidecreme som et ekstra krydderi, der kan gøre alles seksuelle oplevelser endnu bedre.

Sådan vælger du den rigtige glidecreme

For at finde den glidecreme, der passer dig bedst, skal du overveje, hvad glidecremen skal bruges til. Der findes nemlig forskellige glidecremer afhængig af om deskal bruges sammen med sexlegetøj, om det er til sex med en partner eller til begge dele.

Glidecreme til sexlegetøj

Hvis du skal bruge glidecremen sammen med sexlegetøj, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme, da disse ikke kan påvirke sexlegetøjets overflade. Vandbaseret glidecreme er forholdsvist tynd i konsistensen så den føles let og lækker mod huden. Der findes også vandbaserede glidecremer til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, der er mere cremet end en almindelig vandbaseret glidecreme.

Glidecreme til sex

Hvis glidecremen skal bruges til sex, er det en fordel at bruge en glidecreme baseret på silikone, da det har en bedre glideevne end vandbaseret glidecreme og fordi glideevnen holder længere. Særligt til analsex er fordelagtigt at bruge en silikonebaseret glidecreme, da kroppen ikke selv producerer glidemiddel her.  ilikonebaseret glidecreme er mere drøj i brug og har en tykkere og blødere konsistens, end vandbaseret glidecreme. Silikonebaseret glidecreme anbefales ikke til brug sammen med sexlegetøj af silikone, da glidecremen kan påvirke sexlegetøjets overflade

Glidecreme til kondomer

Mange kondomer er allerede påført glidecreme men du kan sagtens påføre mere glidecreme, hvis du ønsker en endnu mere våd oplevelse. Husk altid at sikre, at du bruger en kondom-sikker glidecreme, inden du bruger den sammen med kondomer. Se fanebladet 'Detaljer' under produktet, for at se om glidecremen er kondomsikker.

Glidecreme til oralsex, forspil og ekstra forkælelse

Gør oralsex til en endnu sjovere oplevelse ved at bruge en glidecreme med smag. Eller hvad med at prøve en specialglidecreme til forspil og forkælelse? F.eks. en glidecreme med en kildrende og kølende effekt eller en varmende glidecreme. Vores specialglidecremer med effekt er vandbaserede og kan også bruges til sex og sammen med sexlegetøj.

Ønsker du en drøj og fed glidecreme, der har en ekstra god og lang glideevne, kan du prøve en oliebaseret glidecreme. Bemærk: Oliebaserede glidecremer må ikke bruges sammen med latexkondomer.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (1)
Beppy (1)
Durex (2)
Joan Ørting (1)
Just Glide (1)
Kaerlig (2)
LELO (1)
Liquid Silk (1)
Pink (1)
pjur (5)
RFSU (1)
Sinful (7)
Swede (1)
System JO (2)
WaterGlide (1)
YES (1)
Vis alle 32 produkter
Du har set 32 af 32 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk