Sådan bruger du en analrenser

God hygiejne er ikke til at komme uden om, når du eksperimenterer med anal stimulation. Derfor er det en fordel, at du gør dig selv ren bagtil, inden du går i gang. Der findes forskellige produkter til anal rengøring alt efter, hvor øvet du er, og hvad du foretrækker. Du kan f. eks. bruge en anal douche, et enema kit eller brusehoved tilbehør. Det sættes på bruseslangen i stedet for dit almindelige brusehoved.

Hvis du ikke har erfaring med anal rengøring, anbefaler vi en anal douche. Disse douches er forholdsvist små og lette at bruge. Derfor egner de sig godt til både begyndere og let øvede. Proceduren og resultatet er det samme, uanset om du vælger en anal douche eller et brusehoved. For mange er det lettere at slappe af efter anal rengøring, når man ved, at man er ren bagtil. Du nedsætter også risikoen for infektioner og undgår ubehagelige overraskelser, når du går i gang med den anale stimulation.

Sådan gør du:

Hæld lunkent vand i anal douchen eller lad bruseren få den rette temperatur. Smør lidt glidecreme på den indførbare del, så den bliver lettere og mere behagelig at føre op. Herefter kan du føre din anal renser op og sprøjte vandet ud.Gå derefter på toilettet for at få vandet ud. Gentag processen indtil det vand, der kommer ud, er klart.

Efter brug bør du rengøre din anal renser grundigt. Du kan skolde den kortvarigt, men du må ikke lade den ligge i kogende vand. Du kan også bruge varmt vand, mild sæbe og afslutte med en sexlegetøjsrens.

 

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (1)
Clean Stream (4)
Dansex (2)
Nexus (1)
Obaie (1)
Sinful (2)
Sport Fucker (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Vis alle 16 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk