Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Anal Glidecreme

Hvad enten I er nybegyndere inden for anal stimulation eller er mere erfarne på området, så anbefaler vi, at I altid bruger en anal glidecreme, da dette vil gøre oplevelsen meget bedre for jer begge. En god anal glidecreme skaber de bedste betingelser for, at I begge får det optimale ud af anal sex. Du finder både konventionelle og økologiske udgaver fra kendte brands som Sinful, Pjur og Kaerlig.

Anal glidecreme giver jer den bedste oplevelse

Glidecreme til analsex

Der findes et væld af forskellige typer af glidecremer, som man kan bruge under sex. De findes både med eller uden smag, med forskellige dufte og naturligvis også med forskellige konsistenser. Nogen er mest til de vandbaserede, hvorimod andre helst vil have dem, der er baseret på silikone. Men er du godt klar over, at der også findes glidecreme til analsex? Men hvad er forskellen så på den helt almindelige af slagsen, som man hiver frem, når man skal have samleje og en anal glidecreme? Det skal vi fortælle dig. Den største forskel på en standard glidecreme og så en anal glidecreme er konsistensen. Typisk er den almindelige af slagsen relativt tyndt flydende, da den minder om det kvindelige sekret. Den type man bruger til anal stimulering har en meget tykkere konsistens, hvilket gør den utroligt meget nemmere at arbejde med, når man skal have det op bag til. Da anal glidecreme ikke flyder ud på samme måde, vil det være nemmere at påføre en smule på fingeren og dermed også føre cremen op i anus, uden at det glider ud igen.

Glidecreme til anal

Hvis man ikke har forsøgt sig med analsex før, kan det godt være en lille smule skræmmende at tænke på. Det kan være, man har fået at vide af nogle mennesker, at det er virkelig smertefuldt, hvorimod andre har sagt, at det nærmest er bedre end almindeligt samleje! Men hvem skal man så tro på, når det kommer til stykket? Vores bedste bud er, at du selv må finde frem til, hvordan det er for dig, og derfor gælder det også om, at være rigtig godt forberedt inden man begiver sig ud i anal stimulering. Et rigtig godt sted at starte er med en glidecreme til anal. Den kan være med til at gøre det hele noget lettere, da man ikke skal bekymre sig om, at tingene ikke glider, som de skal. Fra naturens side producerer mennesket ikke nogen form for sekret bagtil, som kan være med til at gøre det hele lidt nemmere. Derfor er det vigtigt at finde en god anal glidecreme, som kan hjælpe en på vej. Hvis blot I sørger for at bruge en anal glidecreme kan I i hvert fald slippe for bekymringen om, at tingene ikke vil kunne glide op i anus.

Glidecreme anal

Hvad end I ønsker at forsøge jer med analt samleje, eller der blot er tale om anal stimulering med legetøj, er det vigtigt, at I har taget en snak om jeres forventninger til jeres lille eksperiment. For mange kan det virke voldsomt at starte anal leg med et analt samleje, da mandens penis typisk kan virke en smule voldsom, når man aldrig har prøvet det før - selv med anal glidecreme! Start blidt ud med et butt plug eller en lille anal dildo, som kan være med til at varme dig lige så langsomt op. Hos Sinful kan du også finde flere anal legetøjssæt, hvor du eksempelvis får tre forskellige stykker legetøj i forskellige størrelser, sådan at du langsomt kan gøre plads til større ting i anus. Det vigtigste budskab er dog, at du husker at bruge en anal glidecreme, der er udviklet til formålet, sådan at du ikke får en ubehagelig oplevelse, når du bevæger dig ud i anal stimulering. Det kan nemlig være ganske fortryllende, når først du lærer at give dig hen og bare mærker, hvordan du kan opnå stimulering på en helt anden måde, end du er vant til.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS