Vandbaseret Glidecreme

Når du bruger en glidecreme sammen med sexlegetøj, kan du både opnå en mere lækker følelse, ligesom sexlegetøjet også bliver mere behageligt at føre op. Vandbaseret glidecreme påvirker ikke sexlegetøjets materiale, og det er nemt at vaske af efter brug. Hos Sinful finder du altid et stort udvalg af glidecreme i forskellige variationer. Prøv en glidecreme med smag, en der egner sig særlig godt til analsex eller en økologisk variant uden parabener fra for eksempel Kaerlig.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Astroglide (6)
Australian Bodycare (1)
baseks (1)
Beppy (1)
Bijoux Indiscrets (1)
Bodyfun (1)
Cobeco (1)
Durex (4)
EasyGlide (1)
Eros (3)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (1)
Flutschi (3)
ID Lube (3)
Intimate Earth (1)
Joergensen Laboratories (1)
Joydivision (8)
Just Glide (3)
Just Play (1)
K-Y (1)
Kaerlig (3)
Kama Sutra (1)
LELO (2)
Liquid Silk (1)
Lubido (1)
Medintim (1)
Moreamore (1)
Pasante (1)
Pink (2)
Pjur (1)
pjur (11)
Protex (2)
Puissante (1)
RFSU (5)
Sensuva (2)
Sinful (8)
Skins (6)
Sliquid (6)
Swede (7)
Swiss Navy (1)
System JO (9)
VUSH (1)
WaterGlide (6)
Wet Stuff (1)
Wicked (2)
YES (4)
YesforLov (1)
Vis alle 136 produkter
Du har set 48 af 136 produkter
Hent flere

Vandbaseret glidecreme til sexlegetøj

Bedst i test vandbaseret glidecreme

Hos Sinful går vi meget op i kvaliteten af vores produkter. Det vil med andre ord sige, at vi kunne aldrig finde på at sælge noget sexlegetøj, som vi ikke selv ville bruge, eller synes opfylder kravene for det gældende produkts behov. Dette gælder især glidecreme, som er noget af det vigtigste indenfor sexlegetøj. Hvis det skal passe til dit sexlegetøj, skal du vælge en vandbaseret glidecreme. Hvorfor du skal vælge netop denne type, skal vi fortælle dig her.

En vandbaseret glidecreme smører først og fremmest fuldt ud lige så godt som andre glidecremer. Glidecremer er ens på overfladen, men når man dykker ned i detaljen, vil man opleve en anden side af glidecremen. For eksempel kan du kun bruge vandbaseret glidecreme til sexlegetøjsprodukter såsom vibratorer og dildoer. Grunden til dette skal findes i sexlegetøjets materiale, som tit og ofte er silikone, og der fungerer det ikke med en glidecreme af silikone. Det skal være et vandbaseret produkt, du benytter sammen med dette sexlegetøj.

 

Er vandbaseret glidecreme helt naturligt?

Det korte svar til dette er ja. Mere eller mindre. Den glidecreme, der er vandbaseret, er fri for parabener og parfume, og den er derfor så naturlig som muligt. Vi sælger også lækre økologiske glidecremer til dem, der går rigtig meget op i det. Uanset hvad er det vigtigt at understrege, at vores produkter er så rene som overhovedet muligt, og derfor kan de med stor fordel benyttes både inden og under sex. Mange par er især blevet glade for at bruge glidecreme som et fast supplement under sex, hvilket ellers tidligere har været anset som umandigt, da det betød, at man ikke kunne gøre sin kvinde våd nok. Dette er blevet mindre tabubelagt, og det er fedt!

Hos Sinful går vi meget op i at kunne tilbyde de bedste varianter af glidecreme til vores kunder. Vi går meget op i kvaliteten af disse, og vi går meget op i at vejlede vores kunder til at vælge det rigtige produkt. Hvis der sidder nogen med specielle spørgsmål omkring tørhed i skeden, tørre slimhinder eller noget helt tredje, kan man på vores blog finde indlæg, der behandler netop disse emner. Løsningen er, groft sagt, glidecreme. Faktisk er mange af vores produkter og glidecremer kårets som testvinder og bedst i test i flere undersøgelser. Det er vi naturligvis stolte af.

 

Brug glidecreme til analsex

Du kan sagtens dyrke analsex med en vandbaseret glidecreme, og faktisk vil vi tilråde dig og partneren til dette. Det kan gøre ondt, hvis man ikke er klar og våd nok inden analsexen skal påbegyndes. Derfor kan det være en god idé at bruge masser af glidecreme inden og under analsex. Det vil kun gøre jeres analsex bedre med en god vandbaseret glidecreme - især hvis der er tale om analsex med legetøj.

Skal det være rigtig kinky, kan man altid kombinere glidecreme og smag, og det har Sinful gjort med jordbær smag. Glidecremen fungerer fuldstændig som vi alle kender den, men den smager af jordbær, og det giver lidt ekstra til hele oplevelsen, hvis man eventuelt kombinerer det med oral sex undervejs.

 

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk