Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Vandbaseret Glidecreme

Når du bruger en glidecreme sammen med sexlegetøj, kan du både opnå en mere lækker følelse, ligesom sexlegetøjet også bliver mere behageligt at føre op. Vandbaseret glidecreme påvirker ikke sexlegetøjets materiale, og det er nemt at vaske af efter brug. Hos Sinful finder du altid et stort udvalg af glidecreme i forskellige variationer. Prøv en glidecreme med smag, en Fleshlube, eller en økologisk variant uden parabener fra for eksempel Kaerlig.

Vandbaseret glidecreme - det bedste valg til sex og sexlegetøj

Hvilke fordele har vandbaseret glidecreme?

Vandbaseret glidecreme er din go-to løsning, hvis du ønsker en blid og skånsom oplevelse i dobbeltsengen - og det gælder uanset om du går på soloopdagelse, nyder tæt samvær med din partner, eller inviterer dit favorit sexlegetøj i legen. Vandbaseret glidecreme er kort sagt et must-have i enhver natbordsskuffe med intime produkter. Den største fordel ved vandbaseret glidecreme er, at det kan bruges sammen med alle typer af kondomer og sexlegetøj (uanset materiale), hvilket gør den til din tætteste allierede, når dine seksuelle oplevelser skal forbedres og glide legende let - både alene og sammen med en partner.

En anden stor fordel ved denne glidecreme er, at den er utrolig nem at vaske af efter brug. Og det gælder både, når den skal vaskes af huden og dit sexlegetøj. Denne type glidecreme indeholder, som navnet antyder, nemlig vand som sin primære ingrediens. Det betyder, at den hverken indeholder olie eller fedtstoffer, som kan være svært at vaske væk - og det gør oprydningen efter intime stunder både hurtig og nem. Vi anbefaler dog altid, at du inkluderer en mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, når du skal rengøre dit sexlegetøj efter brug. På den måde er du helt sikker på, at dine intime produkter bliver helt rene.

Selvom vandbaseret glidecreme primært består af vand, kan nogle udgaver alligevel indeholde ingredienser, som kan fremkalde allergi eller på andre måder virke irriterende for kroppen. Vi anbefaler derfor, at du altid læser ingredienslisten og tester den vandbaseret glidecreme på en lille del af huden inden du bruger den på mere intime områder. Denne anbefaling gælder ved alle typer af glidecremer, massageolier og andre intime produkter.

Hvilket brand skal jeg vælge?

Hvis du gerne vil skabe de bedst mulige betingelser for dig selv, din hud og dit sexlegetøj, vil vi gerne slå et slag for det danske brand, Kaerlig. Hele serien af intimplejeprodukter er produceret i Danmark og fremstillet af nøje udvalgte ingredienser. Langt de fleste af produkterne i serien er desuden allergicertificeret. Det gælder blandt andet for Kaerligs vandbaseret glidecreme, der ligeledes er fri for parfume, glycerin og alkohol. Det er altså det tætteste du overhovedet kommer på en naturlig glidecreme, og du kan være helt tryg ved at tage den i brug - selv på dine mest intime områder.

Udover Kaerlig, så findes der mange andre fantastiske glidecremer, som du med god samvittighed kan invitere med hjem i soveværelset. I vores store sortiment her på siden finder du blandt andet vandbaseret glidecreme fra vores eget Sinful-mærke, baseks, MR.MEMBR, Just Glide, Durex, Joydivision, LELO og mange andre populære brands. Der er altså mange muligheder for at finde din helt egen favorit i vores kæmpe sortiment.

De mange muligheder gør også, at du kan vælge mellem flere forskellige størrelsesvarianter. Hos de fleste brands kan du nemlig selv vælge, om du vil have en størrelse på 50 ml, 1000 ml eller måske noget midt imellem. Vandbaseret glidecreme er ikke lige så drøj i brug som for eksempel silikonebaseret glidecreme, men til gengæld er prisen ofte lavere. Vandbaseret glidecreme tørrer hurtigere ud under længerevarende aktivitet, men du kan nemt genoplive glideevnen ved at tilføje et par dråber vand eller lidt spyt.

Silikone eller vandbaseret glidecreme?

Vi har allerede været inde på de mange fantastiske fordele ved vandbaseret glidecreme, men er du stadig i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en silikoneglidecreme i stedet for? Lad os tage et lille kig på forskellene mellem de to muligheder, så du kan træffe det rigtige valg. Silikone-varianten er blødere og glideevnen er højere, så det tager længere tid før den tørrer ud. Det forlænger ikke kun levetiden, men det gør også fornemmelsen ekstra behagelig.

Man skulle dermed tro, at du altid skal vælge silikone fremfor vandbaseret glidecreme, men sådan er det ikke nødvendigvis. Silikoneglidecreme har nemlig den ulempe, at du ikke kan bruge den sammen med sexlegetøj af silikone, fordi det ødelægger materialet på produktet. Den er altså bedst at bruge i forbindelse med sex og krops- og intimmassage. Det problem har du til gengæld ikke med vandbaseret glidecreme, som du kan bruge til sex og sammen med alle typer af sexlegetøj - uanset materialet. Så hvis du gerne vil invitere dit favorit sexlegetøj med i legen, er den variant altså det sikreste valg at gå med.

Men hvilket type af vandbaseret glidecreme skal du så vælge? Skal det være en glidecreme med smag? En anal glidecreme, der er tykkere i konsistenten, så den passer perfekt til alle former for anal stimulation - både med og uden sexlegetøj? Eller hvad med økologisk glidecreme eller varmende glidecreme? Der findes altså mange fantastiske muligheder, når du skal finde din nye favorit vandbaseret glidecreme - og du finder selvfølgelig hele udvalget lige her på siden.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS