Vælg den rigtige glidecreme

Alle, der ønsker endnu bedre og mere glidende sexoplevelser vil ha' gavn af glidecreme. Glidecreme er for alle og der er findes mange forskellige grunde til at bruge det. Glidecreme kan f.eks. supplere den væske kvinden producerer ved vaginal sex, for at gøre det mere behageligt at føre sexlegetøj eller penis op. Det er meget individuelt hvor meget væste kvinder producerer, når de bliver ophidsede og det behøver hverken være fordi hun ikke er nok tændt eller fordi der er noget galt, hvis en kvinde ikke bliver særligt våd. Det kan f.eks. være fordi hun er et bestemt sted i sin cyklus.

Ved analsex  og anal stimulation er glidecreme en nødvendighed for en god oplevelse. Kroppen danner ikke naturlige glidemidler bagtil og derfor er der brug for glidecreme til at opnå en behagelig og glidende oplevelse.

Også ved oralsex glidecreme være en fordel. Det kan være med til at forkæle modtageren, samt gøre oplevelsen endnu mere lækker for giveren, hvis der benyttes en glidecreme med smag. Med andre ord er glidecreme som et ekstra krydderi, der kan gøre alles seksuelle oplevelser endnu bedre.

Sådan vælger I den rigtige glidecreme

For at finde den helt rigtige glidecreme til jer, skal I overveje, hvad glidecremen skal bruges til, da der findes forskellige glidecremer afhængig af om den skal bruges sammen med sexlegetøj, om det er til sex med en partner eller til begge dele.

Glidecreme til sex

Skal glidecremen bruges til sex, er det en fordel at bruge silikonebaseret glidecreme. Glidecreme af silikone har en bedre og mere længerevarende glideevne, end vandbaseret glidecreme, hvilket også gør den særligt velegnet til analsex. Silikonebaseret glidecreme er drøj i brug og har en tykkere og blødere konsistens, end de vandbaserede alternativer.

Glidecreme til sexlegetøj

Hvis I skal bruge glidecremen sammen med sexlegetøj, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme, da silikoneaseret glidecreme kan påvirke sexlegetøj af silikone. Vandbaseret glidecreme har en forholdsvist tynd i konsistensen og den føles derfor let og lækker mod huden. Der findes også vandbaserede glidecremer til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, der er mere cremet end alm. vandbaseret glidecreme.

Glidecreme til kondomer

Mange kondomer er påført glidecreme, når du køber dem,  men I kan sagtens påføre mere glidecreme, hvis du ønsker en endnu mere glidende oplevelse. Sørg for, at I bruger en kondom-sikker glidecreme sammen med kondomer. Tjek fanebladet "Detaljer", når I er inde på en produktside, for at se om glidecremen er kondomsikker.

Glidecreme til oralsex, forspil og ekstra forkælelse

Vil I give oralsex et pift? Så prøv en glidecreme med smag. Eller hvad med at prøve en specialglidecreme, f.eks. varmende glidecreme eller en glidecreme med en kildrende og kølende effekt, til forspil og forkælelse? Alle vores specialglidecremer med effekt er vandbaserede og kan også bruges til sex og sammen med sexlegetøj.

Har I brug for mere hjælp?

I kan altid kontakte vores kundeservice, hvis I har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe jer med at vælge den glidecreme, der passer jer bedst, så I får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

 

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Mærke
Astroglide (1)
baseks (1)
Durex (1)
Eros (2)
Flutschi (1)
Gun Oil (3)
Joydivision (1)
Kaerlig (3)
Mr. Membr (1)
pjur (4)
Protex (1)
Sinful (7)
Swiss Navy (2)
WaterGlide (1)
Vis alle 33 produkter
Du har set 33 af 33 produkter
Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk