Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Vælg den rigtige glidecreme

Glidecreme er for alle og der er forskellige grunde til at bruge det. Ved vaginal sex kan glidecreme supplere den væske kvinden producerer, så det bliver mere behageligt når penis eller sexlegetøj føres op. Det er meget forskelligt hvor meget væske kvinder producerer når de bliver ophidsede og hvis hun ikke er særligt våd behøver hverken være fordi hun ikke er nok tændt eller fordi der er noget galt, det kan f.eks. fordi hun er et bestemt sted i sin cyklus.

Ved analsex er glidecreme en nødvendighed for en glidende og god oplevelse, da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil.

Ved oralsex kan glidecreme både være med til at forkæle modtageren, ligesom det også kan gøre oplevelsen endnu mere lækker for giveren, hvis der benyttes en glidecreme med smag. Se glidecreme som et ekstra krydderi, der kan gøre alles seksuelle oplevelser endnu bedre.

Sådan vælger du den rigtige glidecreme

For at finde den helt rigtige glidecreme til dig, skal du overveje, hvad glidecremen skal bruges til, da der findes forskellige glidecremer afhængig af om den skal bruges sammen med sexlegetøj, om det er til sex med en partner eller til begge dele.

Glidecreme til sexlegetøj

Hvis du skal bruge glidecremen sammen med sexlegetøj, anbefaler vi en vandbaseret glidecreme, da det ikke påvirker sexlegetøjet. Vandbaseret glidecreme er forholdsvist tynd i konsistensen så den føles let og lækker mod huden. Der findes også vandbaserede glidecremer til anal brug, f.eks. Aquaglide Anal, der er mere cremet end alm. vandbaseret glidecreme.

Glidecreme til sex

Hvis glidecremen skal bruges til sex, er det en fordel at bruge silikonebaseret glidecreme, da det har en bedre glideevne end vandbaseret glidecreme og fordi glideevnen holder længere. Særligt til analsex er glideevnen fra den silikonebaserede glidecreme god, da kroppen ikke selv producerer glidemiddel her. Brug ikke silikonebaseret glidecreme sammen med sexlegetøj af silikone, da glidecremen så vil påvirke sexlegetøjets overflade. Silikonebaseret glidecreme er mere drøj i brug og har en tykkere og blødere konsistens, end vandbaseret glidecreme.

Glidecreme til kondomer

Mange kondomer er allerede påført glidecreme men hvis du ønsker en endnu mere våd oplevelse, kan du sagtens påføre mere glidecreme. Husk altid at tjekke, at du bruger en kondom-sikker glidecreme, inden du bruger den sammen med kondomer. Du kan se om glidecremen er kondomsikker ved at se under fanebladet 'Detaljer', under det pågældende produkt.

Glidecreme til oralsex, forspil og ekstra forkælelse

Gør oralsex til en endnu sjovere oplevelse ved at bruge en glidecreme med smag. Eller hvad med at prøve en specialglidecreme til forspil og forkælelse? F.eks. en varmende glidecreme eller en glidecreme med en kildrende og kølende effekt. Vores specialglidecremer med effekt er vandbaserede og kan også bruges til sex og sammen med sexlegetøj.

Ønsker du en fed og drøj glidecreme, der har en ekstra god og lang glideevne, kan du prøve en oliebaseret glidecreme. Bemærk, at oliebaserede glidecremer ikke må bruges sammen med latexkondomer.

Har du brug for mere hjælp?

Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at vælge det produkt, der passer dig bedst, så du får den bedst mulige oplevelse. Kontakt vores kundeservice på tlf. 70 77 70 70 eller på service@sinful.dk

Alle Produkter

Filter

4 vare(r)

4 vare(r)