Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhedsbælte

Klik på billederne for at forstørre dem

Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhedsbælte

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

799,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Med Rikers 2.0 27/7 kyskhedsbæltet fra amerikanske Master Series kan I udvide jeres lege med underkastelse og BDSM.

  Han kan bære det elegante kyskhedsbælte i klar TPR-gummi til du siger stop. Det forhindrer hans erektion, men han kan urinere mens han har det på.

  Med unik indbygget låsefunktion, så du har fuld kontrol uden besværlige hængelåse.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du på jagt efter virkelig forkælelse til din yndlings underdanige?

  Med Rikers 2.0 27/7 kyskhedsbæltet fra amerikanske Master Series kan I udvide jeres lege med underkastelse og BDSM. Materiale og form gør det nemlig muligt for ham, at bære det lige indtil du befrier ham og hans lyst.

  Buret i klar TPR-gummi sættes nemt omkring penis og sikrer, at han ikke får erektion, hvilket på en og samme gang føles smerteligt og ekstremt frækt. Hul i spidsen tillader ham dog at urinere mens han har det på.

  De 3 udskiftelige base ringe gør det muligt, at vælge den helt perfekte størrelse, eller du kan skifte fra stor, over mellem og til den mindste og se ham vride sig.

  Med den unikke, indbyggede låsefunktion, har du fuld kontrol over ham uden at bekymre dig om besværlige hængelåse. Perfekt til rejsebrug. Nøglerne er eneste metal, så han kan gå ydmygelsesfrit gennem sikkerhedskontrollen.

  Detaljer

  MATERIALE: TPR-gummi, ABS-plast, metal.
  VANDTÆT: Ja.
  INDRE LÆNGDE, PENISBUR: 5,7 - 7 cm.
  INDRE DIAMETER, PENISBUR: 3,3 cm.
  DIAMETER, BASE RINGE: 5 cm, 5,3 cm og 5,7 cm.
  MEDFØLGER: 2 metalnøgler.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Komfort og pasform
  Kinky
  Behageligt og godt til langtidsbrug Vi har leget med kyskhed de sidste 3-4 år. Det er typisk perioder på 1-3 uger, hvor jeg er i bur 24/7. Min første tanke da jeg fik åbnet æsken og fik buret i hånden, var at det var tykt og ringen stor. Jeg bemærker samtidig gummioverfladen, hvilket er anderledes end det hårde plast fra mit tidligere. Gummioverfladen gør at det “klæber” lidt mod huden. Gummi materialet gør buret lidt tykkere og knap på “let” i sit udtryk, men indtil videre er jeg fan.
  Master Series Rikers 2.0 24/7 består af to dele og en lås. Dvs. det kan tages på uden en brugsanvisning. Låsen kan dog drille lidt. Komforten er ret høj. Bagringen ergonomiske form er virkelig et plus. Det trækker knap så meget i bollerne og er mere behageligt. I forhold til morgenjern virker form og bagring også mere behageligt (det kan jo være en smagssag om morgenjern skal gøres mere behageligt eller ej.)
  Selve buret er en smule mindre end CB6000 (mit forrige) hvilket også fremgår af beskrivelsen. For mig føles det som et let greb om penis, hvor den før hang og dinglede i buret. Det virker ret godt.
  Jeg har desuden endnu ikke haft “uheld”, en af bollerne smutter ud mellem buret og bagringen. MSR2 fylder desuden mindre og er derfor nemmere at skjule.
  Alt i alt kan Master Series Riker 2.0 varmt anbefales til langtidsbrug.
  5 5 1

  Du anmelder: Master Series Rikers 2.0 24/7 Kyskhedsbælte

  Hvordan vurderer du produktet? *