Master Series

Master Series er kvalitetsprodukter til dig, der ønsker at udfordre sex. Med seriens brede udvalg af produkter, der spænder fra bondage til dominerende leg, er der noget for enhver smag. Vandt i 2017 en XBIZ Award for Fetish Product/Line of the Year".

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 116 produkter
Du har set 48 af 116 produkter
Hent flere

Master Series - Frække BDSM produkter

Test dine grænser

Hvis du er interesseret i at teste dine seksuelle grænser af, er Master Series det rette valg for dig. Brandet tilbyder en bred vifte af forskelligt BDSM udstyr, som du kan bruge alene eller sammen med en partner. Deres produkter er til dig, som er særligt glad for ekstreme fetishlege eller ønsker at udforske det univers nærmere. Det er sexprodukter, som ligger i den hårde ende og derfor særligt egnet til garvede BDSM udøvere. Det er bestemt ikke noget for sarte sjæle men skaber grundlag for en fantastisk sexoplevelse, hvad end du ønsker at blive domineret eller være den dominerende.
Med det sagt tilbyder Master Series naturligvis mange forskellige produkter, hvoraf nogle er vildere end andre. Du kan finde alt fra større sexmøbler som slavebure til mindre og mere simpelt udstyr som buttplugs. Desuden findes der en lang række af forskellige værktøjer, som kan bruges i et slave og dominant forhold. Med de mange muligheder, er der noget til enhver smag, om du ønsker at starte lidt mere stille ud med masker og buttplugs eller er klar på hårdere sager som dilatorer, ballgags og sexbænke.

Sexlegetøj af topkvalitet

En af de fordele, som du uden tvivl vil opleve, når du køber udstyr fra Master Series brandet, er, at deres materialer og design altid er af topkvalitet. Firmaet er et af de mest kendte, når det kommer til at producere fetishprodukter, og det skyldes blandt andet deres føje for detalje og kvalitet. Du kan være sikker på, at det, du køber, kommer til at holde i lang tid, selvom det bliver brugt flittigt. Det er især en fordel, når det kommer til fetish sexlegetøj, fordi det giver dig mulighed for at slå dig helt løs uden bekymring for om, udstyret kan holde til det. Produkterne er særligt designet til folk, som sætter pris på lidt vildere sex end som så, og derfor skal du aldrig holde dig tilbage, når du bruger dem.
Ikke kun har Mster Series fokus på at skabe sexlegetøj i topkvalitet, de har også sørget for en lang række vegansk sexlegetøj. Du kan blandt andet finde både katte- og kaninmasker, som er af vegansk materiale. Du kan altså tage dit sexliv til et helt nyt niveau med god samvittighed samtidig.

Master Series til et vildere sexliv

Hvis du er klar på at pifte sexlivet op og afprøve nogle af de lidt vildere fantasier, du går med, kan du uden tvivl hente hjælp fra Master Series. Deres produkter er udviklet til folk, som gerne vil have lidt mere ud af sex og er villige til at udfordre sig selv alene eller sammen med en partner. Der er mange, som har sexfantasier, de aldrig får ud i livet, fordi de ikke har modet til det eller mangler et skub. Disse BDSM produkter kan hjælpe dig med at få det sidste skub, du har brug for, hvis du vil springe ud i noget nyt og teste dig selv.
Med lidt frækt og udfordrende legetøj, kan du gå fra halvkedelig vanilijesex, som ikke helt tilfredsstiller dine behov, til en lang række af vilde og udforskende sexoplevelser. Der er ingen grund til at holde dine lyster nede med de mange muligheder, som ligger lige for døren. Det er bare om at hoppe ud i det, hvis du går med tanken om at afprøve noget fetish relateret leg i sengen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk