Metal Kyskhedsbælte med Lås

Klik på billederne for at forstørre dem

Metal Kyskhedsbælte med Lås

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

299,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Luksusiøst metal kyskhedsbælte i høj kvalitet.

  Består af både en penisring og metal-bur til penis. De to dele låses sammen med en hængelås.

  Der medfølger 2 nøgler til hængelåsen.

  Fremstillet i højkvalitets metal.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Robust og stilfuldt metal kyskhedsbælte. Den er perfekt til pirrende dominans lege.

  Kyskhedsbæltet hører til i den absolut luksuriøse ende af skalaen - den er både robust og holdbar, og så er den med sit gitter-lignende udseende meget stilfuld at se på.

  Kyskhedsbæltet består af to dele. En penisring og et penisbur. De to dele samles med den medfølgende hængelås. Når du åbner hængelåsen, vil penisringen frigøre sig fra penisdelen, og det hele kan således tages af.

  Der medfølger to nøgler til hængelåsen.

  Selve penisringen har en indvendig diameter på ca. 4,7. Og delen til at sætte på penis er ca. 14 cm lang.

  Sådan påsætter du dette metal kyskhedsbælte:
  - Sæt penisringe ned over penis og kugler.
  - Sæt penisburet på penis.
  - Lås de to dele sammen med hængelåsen.

  Detaljer

  MATERIALE: Metal.
  PENISRING DIAMETER UDVENDIG: ca. 6,8 cm.
  PENISRING DIAMETER INDVENDIG: ca. 4,7 cm.
  LÆNGDE PENISDEL: Ca. 14 cm.
  VÆGT: Ca. 193 g.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Fræk dominans Ringen er stam at få på men når først den sidder der er det rigtigt frækt, man får virkelig en følelse af dominans, kvaliteten er helt i top og man er ved at eksplodere indvendigt, kan bæres hele dagen og sover man med den vågner man med en helt vild lyst til at slippe ud - det føles som om penis prøver at sprænge sig ud af buret!
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Kinky for beyndere Som andre har sagt er den en smule ubehaglig men man skal også vende sig lidt til det. Den er rigtig kinky at ha på og kan sagtens ha den på ude i byen uden nogle ser den.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  3 i 1 Udover at forhindre uønsket rejsning og tydeligt demonstrerer ejerforholdet, virker buret også delvis beskyttende mod slag m.v. Alt i alt et perfekt bur jeg klart kan anbefale til andre.
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Ikke optimal, men RET kinky. Buret er flot og rummeligt nok, min eneste anke er at selve ringe ikke er stor nok til at jeg kan få den på. Hvis jeg får ringen over pungen kan penis ikke komme igennem og omvendt. Jeg har løst det ved at bruge en alm gummipenisring også købt herigennem. Det fungerer men så stikker de to pigge der skulle sidde i den "rigtige" ring, men det kan løses med papir eller lign.
  Totalt set er den faktisk ret ok. Det er kinky at gå med om dagen pga. sin anseelige størrelse. Dette gør det synligt for andre, og gir en dejlig påmindelse om at man er låst inde når man går med den.
  Tre stjerner ialt kunne let blive til 4 eller 5 hvis der kom en løsning på ringproblemet.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Fedt produkt, men ikke helt til mig. Jeg er vild med produktet! Det er desværre ude af proportioner, for mit vedkommende, i hvert fald.
  Selve buret er ret stort, men ringen er ret smal. Det vil sige, at hvis man er stor nok til at fylde buret ud, så er ringen sandsynligvis for lille!
  Jeg har ikke noget problem med at gå med den om dagen, men hvis jeg sover med den vågner jeg hver nat og har ondt på grund af de natlige erektioner. Jeg har læst et sted at man kan vænne sig til det, men det gør ret ondt i mit tilfælde.
  Er man passende i størrelse så ringen ikke generer en, er buret alt for stort (det er det jeg mener med at det er ude af proportioner).
  Desuden gør den store størrelse det svært at gå med i dagligdagen, det er muligt, men for mig bliver det let ubehageligt.
  Det er med andre ord et lækkert produkt, men ikke til langtidsbrug, efter min mening.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Kinky
  Super kinky og ydmygende Jeg havde ikke forestillet mig at det var så ydmygende og ophidsende at gå med sådan et kyskhedsbælte, men tanken om man ikke kan få stiv pik og lege med sig selv er super ophidsende. Kyskhedsbæltet er også relativt tungt, så man rigtigt kan mærke man har det på. Jeg glæder mig til hver gang jeg skal have det på. Ringen til kuglerne måtte dog godt have været lidt større.
  5 4 1

  Du anmelder: Metal Kyskhedsbælte med Lås

  Hvordan vurderer du produktet? *