Nexus Douche Analsprøjte til Udskylning
Nexus Douche Analsprøjte til Udskylning
139,00 kr
Nexus Douche Analsprøjte til Udskylning  1
Nexus Douche Analsprøjte til Udskylning  2

Nexus Douche Analsprøjte til Udskylning

5.0 (1)
139,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Nexus Douche Analsprøjte er et effektivt og meget nyttigt produkt til dig, der eksperimenterer med anal stimulation.

Denne analsprøjte til udskylning har den egenskab, at den kan skylle og rengøre de anale regioner med vand, inden legen går i gang. Med anal udskylning sikrer du, at anal stimulationen bliver både ren og hygienjnisk. Det gør, at du kan nyde mere og slappe af.

Nexus Douche analsprøjte består af en pumpebold påsat et skyllerør.

Sådan bruger du Nexus Douche Analsprøjte:
1. Sørg for at vaske douchen inden brug.
2. Fjern skyllerøret og hold pumpebolden direkte under vandhanen (vandet bør være kropstempereret eller varmt men pas på at det ikke bliver for varmt). Du kan også fylde den ved at trykke den flad og herefter suge vand op fra en balje vand.
3. Smør en smule glidecreme på enden af skyllerøret og indsæt det i anus. Vi anbefaler, at du gør det over toilettet eller i badet.
4. Når du har indsat den, tryk da let på pumpen, indtil du kan mærke, at der kommer vand ind. Det er op til dig, hvor meget vand du vil ha' ind og med hvilken styrke.
5. Når du er klar, fjerner du Nexus Douche og spænder de anale muskler, så du holder vandet inde. Hold på vandet, indtil du føler en naturlig trang til at lade vandet komme ud.
6. Gentag indtil vandet er rent.

Detaljer

BRUGERMANUAL: Engelsk.
KAN INDEHOLDE: 224 ml vand.
TOTALLÆNGDE: Ca. 17 cm.
HØJDE På SKYLLERØR: Ca. 6 cm.
HØJDE PÅ PUMPEBOLD: 11. cm.

VARENUMMER: 13256.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
den gør det den skal.

Jeg har før brugt de her rengørings sprøjter, og den gør da det den skal, men så heller ikke mere. produktet bruges til at skylde dig ud med inden analstimulering. For mig giver det en øget grad af tryghed når jeg leger med den slags. måden jeg har gjort det på er som følger. fyld sprøjten med vand, ikke for varmt, faktisk hellere lidtfor koldt end for varmt da det vil gøre meget ondt hvis for varmt vand bliver sprøjtet op i endetarmen. stil dig over toilettet og kom eventuelt lidt vaseline på røret derskal indføres i din krop. pres meget blidt røret ind i numsen og tryg på sprøjten. Hvis du føler at der ikke kommer vand ud træk røret lidt tilbage og tryg igen. Sætdig ned på toilettet og pres vandet ud af numsen. Husk du sidder på et toilet så du kan ligeså godt få alt det ud der kan komme ud så pres til du føler at alt der vilud , er ude. Gode ting: Den gør det den siger den gør. Dårligt: det føles lidt som om røret er for lille. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk