TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

NEXUS

NEXUS fremstiller hovedsageligt produkter til anal stimulation – til mænd, kvinder og par. Fælles for produkterne er den høje kvalitet og lange holdbarhed. Fordi de er produceret i blødt silikone, er NEXUS anal produkterne utrolig fleksible og meget nemme at bruge.

Nexus - stilrent high end sexlegetøj til anal nydelse

Britisk luksus

Nej, det er ikke din android telefon, vi refererer til her, men Nexus navnet på et yderst populært og luksuriøst brand, som har specialiseret sig i at designe produkter til noget en lidt anden ende af kroppen (hvis du forstår sådan en bette én) end den, der vender op mod himlen. Det britiske Nexus blev grundlagt i 2005 med særligt ét mål for øje; at producere smukkere, bedre og mere stilrent (og stuerent) sexlegetøj til mænd. Stifterne mente nemlig, at der manglede legetøj til mænd med samme spændvidde som det efterhånden store udvalg af erotiske produkter til kvinder. Nexus’ helt store gennembrud kom i 2007, kun to år efter den London-baserede virksomhed var blevet grundlagt. Og nu vi allerede er i kategorien navne-overlap, så var det lanceringen af produktet Excel, der for alvor fik Nexus til at sætte kurs mod stjernerne. Jeps, Excel. En revolutionerende - og siden hen prisvindende - prostata stimulator, designet i overensstemmelse med den mandlige anatomi og beregnet til at massere og pirre det mandlige P-punkt. I dag har Nexus, som blandt andet består af et dedikeret team af designere og ingeniører, slået sig fast som én af markedets absolut fremmeste udviklere af legetøj til anal stimulation.

Også til kvinder

Nexus Vibro var London-producentens næste skud på produkt-stammen, som mildest talt tog markedet med storm. Vibro var sexlegetøj med vaskeægte sci-fi potentiale; prostata stimulatoren var nemlig blevet tilført en unik microchip med fem indbyggede vibrationsmønstre, som kunne tage anal nydelse til svimlende nye højder. Og ikke nok med, at Vibros skaft var forsynet med pirrende riller, der gav dobbelt op på penetrations-oplevelsen, så havde de kløgtige ingeniører også udviklet en lille rund metalkugle, som kunne kilde og kæle mellemkødet indtil den lykkelige bruger eksploderede i vild orgasme. Uh la la. Nexus succes var evident, men det sofistikeret sexlegetøj, der oprindeligt var skabt med det maskuline segment for øje, blev hurtigt opdaget af anal-glade kvinder rundt om i hele verden. Nexus’ brede appel kan formentlig tilskrives den raffinerede brug af patenteret teknologi kombineret med funktionalitet og holdbare materialer. 

Men over alt andet står brandets æstetiske designudtryk. Nexus’ brug af smagfulde, ergonomiske former, der næsten får legetøjet til at ligne en skulptur på Louisiana, har uden tvivl været medvirkende til, at brandet har haft en så hastigt voksende kvindelige fanskare, at de nu har lanceret en hel serie feminine erotiske produkter også. 

Køb dit Nexus i dag

Uanset om du er single eller sat, på udkig efter legetøj, du kan bruge til en fræk intim stund i eget selskab eller på jagt efter det helt rigtige udstyr, der kan give jeres sexliv en kinky vitaminindsprøjtning, så bør du (eller I) skynde jer at udforske vores fantastiske udvalg af Nexus produkter. Vores sortiment byder naturligvis både på vidunderlige anale eventyr til ham, hende og jer. Til ham, der ønsker en oplevelse udover det sædvanlige, kan vi absolut anbefale Nexus Revo Stealth, der er en videreudvikling af den populære Nexus Revo 2 Prostata Massage Vibrator. Revo Stealth kan både vibrere og rotere, kan styres via trådløs remote og er ideel til manden, der drømmer om intens prostata massage. Til hende anbefaler vi Nexus G-play Medium, der flere gange er kåret som testvinder både i Danmark og resten af verden. G-play er en vaskeægte all-round anal vibrator, der som bonus også kan benyttes vaginalt, til stimulering af klitoris, brystvorter og mellemkød. Husk at Sinful tilbyder lynhurtig og diskret dag-til-dag levering, hvis du bestiller inden kl. 21 på hverdag. Det er bare nogle af grundene til, at over 250.000 tilfredse kunder har givet os topscore på Trustpilot.  

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS