Obaie Brystvorte Sugekopper

Klik på billederne for at forstørre dem

  • Obaie Brystvorte Sugekopper
  • Obaie Brystvorte Sugekopper To stk
  • Obaie Brystvorte Sugekopper Hånd
  • Obaie Brystvorte Sugekopper Fleksibel
  • Obaie Brystvorte Sugekopper Emballage

Obaie Brystvorte Sugekopper

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

79,00 kr

Kort info

Kort info

Øg sensitiviteten og størrelsen af dine brystvorter med Obaie Brystvorte Sugekopper.

Brystvorterne bliver mere modtagelige overfor kærtegn, så efterfølgende berøringer vil føles ubeskrivelig pirrende.

Sugekopperne sidder godt fast over længere tid og har en fin størrelse, der passer de fleste brystvorter.

Godt at vide

Beskrivelse

Obaie Brystvorte Sugekopper øger sensitiviteten og størrelsen af dine brystvorter, så selv den mindste berøring vil føles helt ubeskrivelig pirrende.

Sugekopperne øger effektivt blodgennemstrømningen i brystvorterne. De tilfører en intens og sød smerte til den kinky oplevelse, mens de er på. Når du tager dem af, vil du efterfølgende kærtegn med garanti få dig til at dirre af nydelse.

Brystvorte sugekopperne er hårde, men fleksible. De sidder godt fast over længere tid og har en fin størrelse, der passer de fleste brystvorter.

Obaie Brystvorte Sugekopper er fremstillet af plast. Du kan med fordel putte en smule vandbaseret glidecreme på brystvorterne, før du kommer sugekopperne på for det bedste resultat.

Detaljer

MATERIALE: PVC.
LÆNGDE: 6,5 cm.
INDRE DIAMETER: 2,5 cm.

Læs betingelserne her.

Anmeldelser

Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Hold da op, wauv wauv de niver Kæresten fik / får bare en fed oplevelse her. Så lidt og så så effektivt
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Yes!! Som skrevet af lange, ja der er lidt skarp i kanten, intet som ikke kunne løses med lidt husflid med hobbykniven. Men hold da kæft, veninden elsker dem. Og det gør jeg også. Frier mine mund og hænder til andre områder på hendes krop. Start med sugekopper og så skift til klemmer. Hun er vilde med det.
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Store De er meget større end jeg syntes de så ud. Materialet er rimelig hårdt hvilket gør det lidt svært og trykke dem sammen. Der er en lille kant fra produktionen der hvor de sidder på huden hvilket ikke umiddelbart er behageligt.
Ville ønske de havde været lidt blødere og mindre, så havde det ikke været et problem med hår omkring brystvorten. Men de siger helt fantastisk lækkert og virkelig meget desværre falder de af når der er et hård i klemme. Men de er mega kinky og bruge og kan sagtens bruges andre steder på kroppen
5 4 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Kræver træning Har brugt sugekopper i flere år, og glad og overrasket over størelse og pris på jeres. Mine partnere nyde de store vorter at lege med, når de kommer forbi. Så træn med dem, og vorterne kan blive rigtig store.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Ikke så sexet og funktionel Det er super lækkert lige når den suger sig fast, men det konstante sug gør ikke noget for mig og desværre kommer det hurtigt til at gøre ondt på mig, hvis der skabes et for hårdt sug. Skulle måske have prøvet nogle mindre eller en anden slags. Og følte mig ikke så fræk med sådan én på brysterne.
5 2 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Meget større end forventet Suger rigtigt godt og det er nemt at justere hvor hårdt de skal suge. Må dog advare om, at der kan forekomme sugemærker hvis de påsættes på andet end brystvorter.
5 5 1
Generel Vurdering
Materiale og kvalitet
Kinky
Wow Fantastisk, når man lige har lært at styre hvor meget de suger så stimulere de sindssygt godt. De kan dog godt Nive en del hvis de sidder forkerte eller de suger for meget.
5 5 1

Du anmelder: Obaie Brystvorte Sugekopper

Hvordan vurderer du produktet? *