TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 499 kr
  • TickVi er e-mærket

obaie

obaie gør dine vildeste og mest kinky fantasier til virkelighed. Serien indeholder en lang række populære fetish produkter i stilrent design og høj kvalitet. Bliv inspireret til pirrende leg og udforsk den spændende BDSM verden med obaie.

Obaie - Lækkert BDSM udstyr

Adlyd eller få smæk

Er du til lak og læder? Pisk eller paddle? Strap-on eller strapped in? Mulighederne er mange med det eksklusive og lækre BDSM udstyr fra danske obaie, der er produceret af Sinful. Her finder du de absolut bedste stykker kinky sexlegetøj, der kan være med til at sætte gang i de frækkeste fantasier inde i soveværelset, eller hvor jeres kinky sexlege ellers foregår.

Produkterne fra mærket obaie er oplagt til jer, der eksperimenterer med BDSM og fetish lege, hvor I har brug for andet end bare en dildo og en vibrator. Produkterne fra kollektionen spænder bredt, så der er lagt op til flere timers kinky leg med de frække produkter, hvor der er lavet produkter til både den submissive og den dominante i forholdet.

Du kan finde alt fra en fræk strap-on, der kan bruges til pegging, til et sæt næsten uskyldige håndjern, der kan lænke din slave fast til ting, samt alt der imellem, der uden tvivl giver anledning til både røde kinder og balder, når først I går i gang.

Flere forskellige materialer

Alle obaies produkter er udviklet med fokus på, at alle detaljer på produkterne skal spille perfekt sammen. Alt fra materialevalget til den sorte farve og lukkemekanismerne bliver nøje overvejet gennem alle trin af designprocessen, sådan at du som kunde kan få det bedste produkt i hænderne, når først du har modtaget det med posten.

Hos Sinful er vi godt klar over, at der er stor forskel på folks præferencer, når det kommer til deres valg af sexlegetøj. Derfor er produkterne fra obaie også skabt med dette in mente. Det er derfor muligt at finde kinky sexlegetøj i både spandex, imiteret læder og metal, sådan at brugerne kan få den helt rigtige variant til deres fetish lege. Alt efter hvilken leg man er ude i, kan det også være nødvendigt at have produkter i flere forskellige materialer, hvilket der naturligvis også er taget højde for i kollektionen.

Pift sexlivet op med obaie

Selvom produkterne fra obaie er lavet primært til udforskning af BDSM verdenen, så er der stadigvæk tale om produkter, der er i den bløde ende af skalaen, når det kommer til BDSM universet. Derfor er obaies produkter altså det perfekte valg til jer, der gerne vil begive jer ind i det univers, og har brug for at finde ud af, hvad det er, der tirrer jer og pirrer jeres sanser på den helt rigtige måde. Hvad end det er helt blide klap i måsen, eller der er tale om gag-balls og bondagetape, kan du finde det, du skal bruge her. Produkterne er udviklet til at være nemme for jer at bruge og som vil give jer modet til at komme i gang med endnu mere pirrende leg.

At introducere fetish sexlegetøj til ens sexliv kan være med til at give forholdet det pift, som man har længes efter i et stykke tid. Brug de nye redskaber til at udforske jeres seksualitet sammen og udforsk nye sider af hinanden.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 499 kr
TickVi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS