TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Abierta Fina Half Cup Body med Rhinsten var 1

Abierta Fina Half Cup Body med Rhinsten

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

549,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Amorable by Rimba Selvsiddende Strømper
79,00 kr.
Inkl. moms
Størrelsesguide

Oversigt

Den glitrende, bundløse body fra Abierta Fina kærtegner dine kurver og giver dig en gudinde følelse. Med half cup modellen bliver din barm virkelig fokuspunktet og selve kavalergangen bliver pyntet med rhinsten og stropper. Kæden mellem dine ben sørger for at kærtegne dig, for hvert et skridt du tager.

Denne body er fremstillet i blødt materiale med en smule shine i og dekoreret med blonder og glitrende rhinsten. Den lader din barm komme til syne og giver støtte med de vatterede, bøjle half cups og indrammer den med justerbare stropper. 

Bagpå er der et lille peekaboo hul under de tre hægter, så du kan finde den rette pasform. Bunden har to strækbar stropper og en aftagelig kæde, som pirrer dig, når du bevæger dig. 

Der er 4 justerbare (og aftagelige) strømpeholder stropper på kanten af bodyen, så du kan fuldende looket med et par sexede strømper (som købes separat). 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS