Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Abierta Fina

Med Abierta Fina får du et stort udvalg af eksklusivt lingeri. Forkæl dig selv eller overrask din partner med de mange sexede styles. Pirrende åbne skåle og bundløse trusser vil uden tvivl få din partner op af stolen og sætte rammen for en forførende fræk aften.

Abierta Fina - eksklusive, pirrende og ekstra feminine lingeri styles

Om Abierta Fina

Abierta Fina er et Cottelli Collection sub-brand, og er deres seneste skud på lingeri-stammen af forførende og erotisk lingeri til kvinder. Cottelli Collection har produceret og forhandlet sexet lingeri til kunder rundt om i hele verden i over 25 år.

Cottelli er lige så populært, som det er kendt. Deres mission har fra start været at kreere produkter, der henvender sig særligt til nysgerrige og legesyge kvinder, som ønsker erotisk beklædning af særligt høj kvalitet. Abierta Fina er Cottelli Collection, som vi kender dem, men med et raffineret og elegant ekstra twist.

Er du på udkig efter lingeri til dig selv eller din partner, som udstråler vaskeægte femme fatale, og har en tand mere sensuel power og eksklusivitet over sig, så er Abierta Fina uden tvivl det oplagte valg. Produkterne er til dig, der tør at træffe vovede valg uden af gå på kompromis med tidens trends og det æstetiske udtryk.

Derfor er det også det skudsikre valg, hvis du er mand og på jagt efter et frækt og klassisk sæt undertøj til kvinden, du elsker allerhøjest. Det vil med garanti falde i både din og hendes udsøgte smag.

Velegnet til striptease

Hvis du nogensinde har været så heldig at se den famøse burlesque danser, Dita Von Teese, give den fuld gas på scenen med vuggende hofter, handsker, perlekæder, fjer, rød læbestift, martini cocktails og kilometer høje hæle, så ved du, hvad det er for en stemning der venter i soveværelset, hvis du vælger et outfit fra Abierta Fina.

Hvis du drømmer om at give din partner et sensuelt stripnummer til tonerne af Beyoncé eller Billie Holiday, så bør du simpelthen tjekke nogle af Abiertas vovede styles ud.

Start eksempelvis med at iføre dig det pikate sæt med rhinsten allerinderst. BH’en har dristige åbne skåle, som er omkranset af en sort bred blonde, mens tre elegante stropper prydet med glitrende similisten lige nøjagtig dækker dine brystvorter. Den medfølgende g-streng efterlader heller ikke meget til fantasien. Den er nemlig semi-bundløs, og giver akkurat kig til dit allermest intime område, som lige som dine brystvorter er smykket med de fineste glimtesten.

Top dit look af med sorte stiletter, og gem de inderste Abierta Fina overraskelser under en Cottelli negligé kjole eller blonde kimono.

Også til bruden

Abierta Fina er selvfølgelig ikke kun sort i sort og femme fatale vibes på den striptease-agtige måde. Står du overfor din store dag, hvor du skal sige ja til ham, du ønsker at tilbringe resten af dit liv, så giv ham en vidunderlig surprise på bryllupsnatten med det smukke, feminine og romantiske Abierta Fina BH og hofteholder sæt i hvid. Så kan du jo i samme ombæring krydse “noget nyt” af bryllupstraditions listen.

Det hvide lingeri ser dejligt uskyldigt ud ved første øjekast, men lad dig ikke narre. Abiertas undertøj kommer selvfølgelig ikke uden et lille twist. Selvom sættet består af en bøjle-bh i satin og blonder, så er der nemlig frækt kig til bryster og nipples gennem tyllet i de halvåbne skåle. Til BH’en følger naturligvis en æggende g-strengs trusse i et lækkert matchede design, og som prikken over i’et en tilhørende hofteholder, der er dekoreret med stilfulde, hvide satin bånd og sløjfer, som leder tankerne hen på jomfruelighed, præcis, som det sig hører og bør, når I skal sige ja til hinanden til lyden af bimlende bryllupsklokker. Here comes the groom, here comes the extremely sexy bride!

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS