TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Abierta Fina Peekaboo BH og Hofteholder Sæt var 1

Abierta Fina Peekaboo BH og Hofteholder Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Er du parat til at føle dig sexet som aldrig før? Så ifør dig dette sensuelle og forførende sæt med afslørende skåle, bundløs g-streng og hofteholder i absolut højeste kvalitet fra skønne Abierta Fina.

Pir din partner i blonde BH'en, hvor de vertikale snit med frit udsyn til din barm helt sikkert frister. De feminine blonder står i fræk kontrast til de rå metalringe med similisten, der fæstner de justerbare stropper.

Længere nede fanges din partners blik af den brede, matchende hofteholder med blonde foran og helt enkelt, gennemsigtig mesh bagpå, hvor den lukkes med 5 hægter. 4 justerbare stropper holder dine yndlings strømper på plads og giver et fængslende udtryk.

Den åbne g-streng med samme vertikale snit som BH'en fuldender sættet og indbyder til en særlig pikant aften. Strømper købes separat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS