TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Abierta Fina Top med Blondekrave og Hofteholder Sæt var 1

Abierta Fina Top med Blondekrave og Hofteholder Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Lad din indre diva komme til udtryk med dette forførende lingeri sæt fra Abierta Fina, og nyd din partners beundrende blik.

BH toppens skåle indrammer på smukkeste vis din barm og afsluttes i en halterneck med en flot og feminin blondekrave, der lukkes med to knapper. Miderst samles skålene af elegant bling i form af et dekorativt similismykke.

Ryggen står i fræk kontrast til de romantiske blonder med sine to enkle, elastiske stropper, der fæstnes med en diskret hægte.

Den matchende blonde hofteholder med samme smilisten som toppen lokker og leder blikket ned mod den bundløse g-streng, hvor der er fri adgang til pirrende leg.

Fuldend lokket med et par selvsiddende strømper, der nemt holdes på plads af de 4 justerbare stropper. Strømperne købes seperat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS