TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Amaysin Teaser Opladelig Klitoris Vibrator var 1

Amaysin Teaser Opladelig Klitoris Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

269,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Forbered dig på fantastiske sensationer med Amaysin Klitoris Teaser, når den overtager showet. Det fleksible næb er parat til at pirre og kærtegne din klitoris med 10 rumlende vibrationer. 

Den praktiske størrelse med en fuld længde på 16 cm og en diameter på 2,7 cm, gør den let at holde, imens det bløde næb nemt tilpasses omkring dit klitorisområde. Så snart du har aktiveret vibrationerne ved at trykke på power-knappen, skifter du mellem vibrationerne med hurtige klik på selvsamme knap. Lille, med kraftfuld og med en silkeblød overflade, sørger denne teaser for at du nærmer dig klimaks på rekordtid, imens du udforsker de forskellige mønstre. 

Hvilket som helst sted kan blive din nye legeplads med den vandtætte og bekvemme Amaysin teaser. Vibratoren er fremstillet af blød, fleksibel silikone og ABS-plast med PU-coating, som vil føles endnu bedre med en smule vandbaseret glidecreme. Rengør den med vand og sæbe eller en sexlegetøjsrens. Genoplades nemt med det medfølgende USB kabel. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS