Klitorisvibrator

Hvad enten du foretrækker stilrent design, enkelthed eller vibrationer af de virkelig kraftige, så har vi med sikkerhed en klitoris vibrator, der passer dig. Hvis du vil vide mere om klitoris orgasmer, som flest kvinder har nemmest ved at få, kan du læse vores guide til klitorisorgasmer, eller se nærmere på siden her, der tilbyder både magic wands, lydsvage vibratorer, klitoris stimulatorere, finger vibratorer og mange flere.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Diameter
Længde
Egenskaber
App-styret (11)
Batteridrevet (62)
Bejeweled (3)
Fjernbetjent (15)
Opladelig (142)
Realistic (1)
Rejselås (17)
Splashproof (16)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (3)
Vacuum Function (2)
Vandtæt (151)
Varmefunktion (3)
Vibrating (195)
Virtual Reality App (1)
Materiale
ABS-plast (57)
Aluminium (3)
Elastomer (1)
Polypropylen (1)
PVC (4)
Rustfrit Stål (4)
Silikone (129)
TPE (3)
TPR (1)
Mærke
Adrien Lastic (3)
Amaysin (12)
B Swish (3)
Bang! (4)
baseks (13)
Belladot (3)
Big Teaze Toys (3)
Bijoux Indiscrets (1)
CalExotics (10)
Crave (3)
Dame Products (2)
Doc Johnson (1)
Dorcel (2)
Doxy (3)
Dream Toys (1)
Durex (1)
Fantasy For Her (8)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Fun Factory (3)
Gaia (2)
GoGasm (1)
Hot Octopuss (1)
Inmi (1)
Je Joue (5)
Klittra of Sweden (1)
Le Wand (2)
Lelo (7)
LELO (7)
Lora DiCarlo (1)
Love Hamma (1)
Lovehoney (1)
Lovense (2)
Magic Motion (1)
Master Series (2)
Minds of Love (1)
Nexus (1)
Nomi Tang (1)
Nu Sensuelle (1)
ohhcean (1)
Pillow Talk (1)
Rends (1)
Rianne S (2)
Rocks Off (14)
Romp (3)
Satisfyer (12)
Screaming O (1)
Sinful (26)
Sportsheets (1)
Svakom (3)
Tenga (1)
TENGA (4)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (1)
Velve (1)
VIVE (2)
We-Vibe (4)
You2Toys (4)
Zumio (3)
Vis alle 205 produkter
Du har set 48 af 205 produkter
Hent flere

Klitoris vibrator - Enkelt og effektivt legetøj til kvinder

Hvorfor skal du eje en klitoris vibrator?

De fleste kvinder har nemmest ved at få orgasme, når de bliver stimuleret på klitoris. Derfor er en klitoris vibrator også noget af det sexlegetøj, de fleste erhverver sig.

Af den grund skal du dog ikke tro, at de kun er for nybegyndere. De har utrolig mange frække legemuligheder, og de kan bruges af singler såvel som par.

Så har du ikke en endnu, er det bare med at få fat i en, så du også kan dykke ned i de mange timers stimulerende nydelse.

Kvindens klitoris er den eneste del af menneskekroppen, hvis funktion udelukkende er seksuel nydelse. Når du stimulerer klitoris med fingrene, en tunge eller en klitoris vibrator, kan du få en klitoris orgasme.

Den type orgasme kaldes også en peak orgasme, da kroppen under klimaks spænder op og bagefter slapper helt af. Alt afhængig af hvor længe du stimulerer klitoris, og hvor intens stimulationen er, vil orgasmen variere. I vores store udvalg af sexlegetøj til kvinder finder du både nogle, der giver dig en blid stimulation, mens andre vibrerer ekstra dybt og kraftfuldt for en endnu mere intens oplevelse.

Uanset hvilken type, du foretrækker, vil det med sikkerhed blive et orgasmefyldt og længevarende bekendtskab.

En vibrator klitoris kan forstå

Man kan få mange forskellige varianter og mærker af vibratorer. Du finder balndt andet de anerkendte mærker som TENGALELO og VELVE her på siden. Så hvordan skiller en klitoris vibrator sig ud fra de andre vibratorer? Den er ikke til indvendig brug, men kun til ydre stimulation. Hvis du gerne vil have invendige vibrationer, skal du i stedet kigge efter vores dildovibratorer eller vibrator æg.

De vibratorer du finder her på siden er ofte mindre end dem, der skal føres ind vaginalt, hvor det er nødvendigt, at man har noget at holde fast i. På grund af den lille størrelse kan den let placeres lige der, hvor det føles allerbedst. 

Du kan få en i alle former, farver og størrelser. Den klassiske model kendes også som en bullet, der egentlig bare er en lille vibrator. Vibratoren har et aflangt design og er formet som en bullet, altså dét, der på dansk hedder et projektil.

Klitoris vibratorer med et aflangt design nemmere at manøvrere rundt med og giver dig god kontrol, så du kan få stimulation lige på klitoris. Mange nye varianter. såsom Sinfuls præcisions vibrator, har et blødere design, hvor de runde former giver en god overflade, der fordeler vibrationerne og stimulation.

Andre typer har ikke én, men hele to spidser eller ører. De to spidser placeres på hver sin side af klitoris for en omsluttende og endnu mere intens sexoplevelse. Der findes endnu flere former og varianter end disse, og der er helt sikkert også en for dig.

Frække farver og høj kvalitet

Det er ikke kun i form og størrelse, at de varierer. Det er også i farve. I vores store sortiment finder du varianter i alle regnbuens farver.

Vil du gerne sætte lidt mere pang på hverdagen, så prøv en i lyserød eller lilla. Er du derimod mere til et stilrent og afdæmpet look, finder du masser af vibratorer i sorte og neutrale farver.

Selv om farven og intensiteten af vibrationerne ændrer sig fra klitoris vibrator til klitoris vibrator, ændrer den pirrende følelse og de dybe orgasmer sig (heldigvis) ikke.

Uanset hvilken type du foretrækker, er du sikker på at få et stykke sexlegetøj af den højeste kvalitet, når du køber den på vores webshop. Vi udvælger nøje vores produkter, så vi er sikre på, at de lever op til vores standard, og at kvalitet, design og funktionalitet er i top.

Jo højere kvalitet, des bedre oplevelse, så med en klitoris vibrator fra Sinful er du sikker på at få den bedst mulige sex- eller onanioplevelse. Vil du vide endnu mere? Læs vores ultimative guide til klitoris vibratorer, hvor vi tager dig igennem de mange muligheder.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk