TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Klitorisvibrator

Klitoris vibrator - Enkelt og effektivt legetøj til kvinder

Hvorfor skal du eje en klitorisvibrator?

De fleste kvinder har nemmest ved at få orgasme, når de bliver stimuleret på klitoris. Derfor er en klitoris vibrator også noget af det sexlegetøj, de fleste erhverver sig. Af den grund skal du dog ikke tro, at de kun er for nybegyndere. De har utrolig mange frække legemuligheder, og de kan bruges af singler såvel som par. Så har du ikke en endnu, er det bare med at få fat i en, så du også kan dykke ned i de mange timers stimulerende nydelse.

Kvindens klitoris er den eneste del af menneskekroppen, hvis funktion udelukkende er seksuel nydelse. Når klitoris stimuleres med fingrene, tungen eller en klitorisvibrator, er det muligt at opnå en klitoris orgasme.

Den type orgasme kaldes også en peak orgasme, da kroppen under klimaks spænder op og bagefter slapper helt af. Alt afhængigt af hvor længe du stimulerer klitoris, og hvor intens stimulationen er, vil orgasmens intensitet også variere.

I vores store udvalg af sexlegetøj til kvinder finder du både produkter, der giver dig en blid stimulation, mens andre vibrerer ekstra dybt og kraftfuldt for en endnu mere intens oplevelse. Uanset hvilken type, du foretrækker, vil det med sikkerhed blive et orgasmefyldt og længevarende bekendtskab.

En vibrator klitoris kan forstå

Man kan få mange forskellige varianter og mærker af vibratorer. Du finder balndt andet de anerkendte mærker som TENGALELO og VELVE her på siden. Så hvordan skiller en klitoris vibrator sig ud fra de andre vibratorer? Den er ikke til indvendig brug, men kun til ydre stimulation. Hvis du gerne vil have invendige vibrationer, skal du i stedet kigge efter vores dildovibratorer eller vibrator æg.

De vibratorer du finder her på siden er ofte mindre end dem, der skal føres ind vaginalt, hvor det er nødvendigt, at man har noget at holde fast i. På grund af den lille størrelse kan den let placeres lige der, hvor det føles allerbedst.

Du kan få en i alle former, farver og størrelser. Den klassiske model kendes også som en bullet, der egentlig bare er en lille vibrator. Vibratoren har et aflangt design og er formet som en bullet, altså dét, der på dansk hedder et projektil.

Klitoris vibratorer med et aflangt design er nemmere at manøvrere rundt med og giver dig god kontrol, så du kan få stimulation lige på klitoris. Mange nye varianter har et blødere design, hvor de runde former giver en god overflade, der fordeler vibrationerne og stimulation.

Andre typer har ikke én, men hele to spidser eller ører. De to spidser placeres på hver sin side af klitoris for en omsluttende og endnu mere intens sexoplevelse. Der findes endnu flere former og varianter end disse, og der er helt sikkert også en for dig.

Frække farver og høj kvalitet

Det er ikke kun i form og størrelse, at de varierer. Det er også i farve. I vores store sortiment finder du varianter i alle regnbuens farver. Vil du gerne sætte lidt mere pang på hverdagen, så prøv en i lyserød eller lilla. Er du derimod mere til et stilrent og afdæmpet look, finder du masser af vibratorer i sorte og neutrale farver.

Selv om farven og intensiteten af vibrationerne ændrer sig fra klitoris vibrator til klitoris vibrator, ændrer den pirrende følelse og de dybe orgasmer sig (heldigvis) ikke.

Uanset hvilken type du foretrækker, er du sikker på at få et stykke sexlegetøj af den højeste kvalitet, når du køber den hos Sinful. Vi udvælger nøje vores produkter, så vi er sikre på, at de lever op til vores standard, og at kvalitet, design og funktionalitet er i top.

Jo højere kvalitet, des bedre oplevelse, så med en klitorisvibrator fra Sinful er du sikker på at få den bedst mulige sex- eller onanioplevelse.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS