Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Vibrerende Love Ring Opladelig var 1

Oversigt

Ønsker du at opnå fælles orgasmer med din parter? Lad den æstetisk smukke Amaysin Vibrerende Love Ring Opladelig bidrage til jeres nydelsesfulde stunder.

Penisringen er fleksibel og har en kraftig motor, der kan forkæle jer begge. Den har 10 intense vibrations mønstre, der forplanter sig i hans skaft, mens de pirrer hendes sensitive klitoris område under samleje. 

Den har en fløjsblød overflade og en indre diameter på 3 cm som bidrager til fyldig og langvarig erektion til glæde for jer begge. Ringen er fleksibel og strækbar, og passer derfor de fleste penis størrelser.

Love Ring er også vandtæt til når jeres frække lege skal fortsætte i badet. Den er genopladelig via det medfølgende USB-kabel.

MærkeAmaysin
Produktvægt (g)34
Fuld Længde (cm)9.5
Indre Diameter (cm)3
Strækbar DiameterJa
StrømkildeUSB-oplader
Vibrationshastigheder10
Primært MaterialeSilikone
FarveMørkeblå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Stænktæt
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU22468
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God penisring
A - 7. jul. 2023
Super god! God størrelse og god vibrator. Vibratoren kan også bruges selvom ringen ikke sidder på, det virker godt!
Skuffet
Ham - 2. jul. 2023
Produktet er kvalitetsmæssigt fint nok. Men desværre rammer den overhovedet ikke hende hvor den skal, uanset hvordan vi vender og drejer os eller den. Så desværre ikke meget bevendt....
Ret så ubekvem både for mig og min partner
Jane Doe - 9. dec. 2022
Selvom selve vibratoren er god og kvaliteten i orden har den indtil videre ikke været en favorit i soveværelset. Penisring er meget lille og sidder stramt på min kæreste; det var tydeligvis ikke rart. Og for mig var det heller ikke nogen succes. Da jeg red ham, som flere syntes gav den bedste effekt, fandt jeg det ubehageligt, da stykket med vibratoren er meget stort og hårdt. Plus når bare der er lidt bevægelse, så stimulere vibratoren meget sjældent klitoris længe nok til at komme. Vi må se om det bliver bedre eller ender i storskrald.
Klasse
Jbs - 10. jan. 2022
Fantastisk ring, god størrelse, giver min kæreste gode orgasmer, samtidig giver den gode vibrationer på penis, kan klart anbefales,
Skuffer ikke!
Jeanette - 26. dec. 2021
God kvalitet med en kraftig vibrator. Den stimulere både dig og din partner under samleje. Jeg vil klart anbefale dette produkt især, hvis man er ny i sexlegetøj. Skønt produkt!
Super godt produkt
A. P. - 20. dec. 2021
Super fint produkt! Virker som den skal og får ham til at vare længere. Kan anbefales til de drenge, som er lidt større dernede - ringen er meget blød og strækbar uden at være for stram. Som pige hjælper den og gør det nemmere at opnå klimaks, da den stimulerer klit, imens han er deroppe.. Også rigtig god i cowgirl! Desuden har den mange gode vibrationer, der kan passe til jer begge.
Fantastisk parlegetøj!
Line - 7. jun. 2021
Prøvede den sammen med min kæreste og jeg må nok sige at den tilføjede et ekstra lag fornøjelse til vores samleje! Kan især anbefale den til cowgirl, hvor vibratoren rammer klitten helt perfekt, mens man ridder!
Den gør hva den ska..
Charly - 31. dec. 2020
Lidt støjende... Lidt hård i vibrato delen Meeeen hun sige at den ka noget når den rammer.. Når hun rider mig
Et rigtig godt køb
C. T. - 9. dec. 2020
Godt produkt til prisen. Stimulerer både manden og kvinden med mange forskellige vibrationer - vi nåede hvertfald klimaks på samme tid, hvilket ikke altid er en selvfølge i cowgirl. Kan kun anbefale dette produkt
Gode vibrationer.
Tero - 19. oct. 2020
Kęresten var meget tilfreds med vibrationerne. Vibrationerne gjorde ikke så stor indflydelse på mig selv, men ringen klemmer fint og holder rejsningen selv i en lęngere session.
0

Amaysin Vibrerende Love Ring Opladelig

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
249,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS