TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Analkæde var 1

Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Analkæde

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

199,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
109,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Soft Comfort Anal Douche
249,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Nyd en stenhård erektion og de mest eksplosive orgasmer med Ass-Gasm penisring og analkæde fra Pipedream. Denne kombination af en strækbar ring og en silikone plug, er en perlende version af den orginale, yderst populære Ass-Gasm, og er egent til både begyndere og de lidt mere erfarne og eventyrlystne. 

Ringen har en indre diameter på ca. 4,2 cm og skal placeres omkring kuglerne, eller kulgerne og penis. Den fleksible ring gør den nem at få på og strammer ikke for meget. Hvis du har den omkring hele herligheden, sørger den for at støtte din rejsning og sænke orgasmen, hvilket ofte fører til en super kraftfuld orgasme. 

Ringen er koblet til en anal plug, der er udformet som 5 bøjelige perler på række i forskellige størrelser med en diameter fra 1 - 2,1 cm. Kom en vandbaseret anal glidecreme på kæden, og lad perlerne glide ind en for en og mærk det hele sitre. 

Brug Ass-Gasm alene under samleje, så din partner kan nyde forbedret udholdenhed og du kan mærke perlerne bevæge sig synkront med dine stødende bevægelser. Rengøres efter brug med varmt vand og mild sæbe eller en antibakteriel sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS