Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring Med Prostata Stimulator var 1

Oversigt

Anal Fantasy Ass-Gasm er en særlig penisring til mænd, der vil ha’ endnu mere intense orgasmer. Fordi Ass-Gasm både er en penisring og en prostata stimulator, vil den give dig en helt ny og pirrende oplevelse, samtidig med at di opnår en hårdere rejsning.

Ass-Gasm fra Anal Fantasy er lavet i silikone, der har en silkeblød overflade. Materialet fleksibelt og behageligt, og samtidig fast nok til at sikre dig målrettet stimulation.  

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret anal glidecreme sammen med Ass-Gasm, da dette vil gøre oplevelsen med den endnu bedre og prostata stimulatoren vil blive mere behagelig at føre op. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasmegaranti
Nybegynder - 26. jan. 2019
Størrelsen på plug ser lidt voldsom ud, gå stille og roligt frem...Masser af glidecreme, men når først kalorius er på plads,så kan du godt glæde dig. Meget intenst og stimulerende. Enhver bevægelse du laver stimulere langt ind i kroppen, og hvis din partner under sex “lige” trykker på strengen op mod dit mellemkød (stroppen mellem pluk og penisring), så er der voldsom orgasmegaranti....
Fantastisk
K - 8. apr. 2018
Denne fantastiske opfindelse har jeg nu brugt over noget tid og den er virkelig pirrende. Den strammer helt perfekt om penis og fylder godt bagtil. Kan bestemt anbefale dette produkt!
Perfekt nydelse under samleje
CV - 21. jan. 2016
Super lækkert produkt. Virkelig lækker nydelse under samleje. Ringen giver et godt fast og stramt hold om penis og testikler. Den anale del påvirkes hver gang manden trænger helt ind i skeden da testiklerne berøres og derved ændres positionen på den anale del. Har flere anale produkter men denne er absolut værd at have med sammen med sin partner.
Wow
Anonymous - 13. mar. 2024
Det har virkelig været praktisk! Hvilket jeg ikke havde forventet. Men kæresten elsker den og laver virkelig sin!!! Meget lækkert materiale. Kendt for dem, der vil have det lille ekstra.
Maskinoversat fra sinful.se
Dybere orgasmer
Anonymous - 13. mar. 2024
Får betydeligt dybere orgasmer både under samleje og onani. Elsker dette produkt.
Maskinoversat fra sinful.se
God
Anonymous - 8. aug. 2017
Lidt svær at indføre. Fungerer godt under samleje.
Maskinoversat fra sinful.no
God
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kunne godt lide produktet
Maskinoversat fra sinful.fi
Nydelse for begge
Anonymous - 13. mar. 2024
Anuspinden var svær at få på plads, på en eller anden måde "løs". Men da den først var på plads, var der garanti for nydelse, og orgasmen var længere/mere naturlig. Velegnet til en første gang. Penisringen gjorde Standis helt fantastisk, og kvinden fik lov til at nyde det. Fantastisk til par.
Maskinoversat fra sinful.fi

Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring Med Prostata Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS