Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator var 1

Oversigt

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator er udviklet specielt til dig, der ønsker effektiv og fast prostata stimulation, som ikke er alt for fyldig.

Fordi Classix Prostata Stimulator virker ved hjælp af kroppens naturlige muskelsammentrækninger kan den nydes håndfrit, ligesom du selvfølgelig også kan bevæge den med hænderne, hvis du har lyst. Prostata stimulatoren har en indbygget fod som masserer de erogene zoner ved mellemkødet, i takt med dine bevægelser, og som i øvrigt fungerer som ’stopper’ så stimulatoren bliver hvor den skal.

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator er fremstillet i medicinsk plast, der giver dig den faste prostata stimulation, der er nødvendig for at opnå dybe prostata orgasmer. Vi anbefaler, at du bruger en god anal glidecreme sammen med Classix Prostate Stimulator så den bliver mere behagelig at føre op og bruge. Efter brug kan du rengøre den med varmt vand og en sexlegetøj rengøring. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Endelig legetøjet der rammer ham hvor den skal.
C - 7. jan. 2021
Jeg har prøvet lidt forskelligt legetøj på min dejlige elsker, da han gerne ville have vi udforskede den del af ham. Denne lille plastik ting ligner ikke noget der kan noget særligt, men det kan den. Jeg har givet ham så mange prostata orgasmer med den. Når jeg hiver lidt ud i o'et, så presser det den anden del op mod hans mellemkød og når jeg gør det hurtigere og hurtigere og lidt voldsommere, så kan han ikke holde sig tilbage, men får den lækreste prostata orgasme. Så vi anbefaler den.
Køb den før din nabo
K - 4. may. 2019
Vi købte denne udfra at den havde nogle tætte designligheder med "Aneros Helix Syn", men bare billigere. Når du får den ud af pakken bliver man måske lidt overrasket over hårdheden af produktet og man kan derfor tvivle på kvaliteten. Men så snart den bliver sat op, så er det en helt anden sag! Den rammer mig absolut lige hvor den skal, om jeg kan næsten for en orgasme uden brug af hænderne. De orgasmer jeg får er MEGET længere, og MEGET MEGET kraftigere end hvad jeg tidligere har oplevet.
Giver de kraftigste orgasmer
Michael L - 4. jul. 2016
Min søde kæreste købte denne prostata stimulator til mig til brug sammen under sex - og det har jeg været meget taknemmelig for lige siden. Jeg har prøvet den 3 gange nu, og hver gang har mine orgasmer været længere, mere intense og meget meget kraftige. Vi har før leget med anal-legetøj, og jeg vil mene at det er et must at man er lidt erfaren, da størrelsen måske godt kan skræmme en lidt. Materialet er meget fast men føles godt og glider nemt sammen med glidecreme. Den er alle pengene værd.
Det fųrste prostatalegetųj
Kalexey - 13. jan. 2020
Produktet er nemt at sętte op. Det er bedst at lęre det roligt og med tiden. At lęre at bruge den tog mig en del tilvęnning, men det, jeg isęr godt kan lide ved netop dette legetųj, er, hvordan du stadig oplever nye fornemmelser (jeg kųbte den for noget tid siden) og kraftigere orgasmer - sammen med andre eller på egen hånd! Et godt og diskret kųb, der er nemt at rengųre og bruge. 5/5!
0
Nydelse til god pris.
Johannes - 4. sep. 2016
Havde kun en chance for at bruge et par gange, men klart et af de bedre produkter, jeg har brugt. Den lave pris gųr det til et godt kųb. Rimelig stor og pasformen er god, den sidder super godt på plads og ryger ikke ud. Foden der masserer mellemgulvet gųr et fantastisk stykke arbejde, det eneste jeg kunne ųnske mig er, at den var lidt bredere eller måske rund. Presset bliver lidt ubehageligt efter et stykke tid. Det kan man vel undgå med fx Nexus-varianter, som jeg vil sigte efter nęste gang.
0
Utrolig kvalitet til prisen
Anonymous - 10. feb. 2017
Den var utrolig god, den ramte perfekt for mig. Pressede også godt mod mellemkødet. Foden kan til tider sidde skævt, men det var ikke et stort problem for mig, Fin størrelse, hvis man er helt ny, kan den godt være lidt stor. Fantastisk kvalitet i forhold til prisen på denne, løb for at købe!
Maskinoversat fra sinful.no
Det bedste, jeg har prøvet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har prøvet en del legetøj til prostatamassage. Den her er den bedste. Det er utroligt lækkert. Lige i øjet. Let at komme ind i efter lidt forberedelse. Vil købe en anden, da jeg ved, at Sinful har den.
Maskinoversat fra sinful.no
Præcis stimulering
Anonymous - 13. mar. 2024
Den var utrolig nem at føre ind og nåede det sted, jeg ønskede. Det er selvfølgelig nødvendigt at bruge en analbruser forinden.
Maskinoversat fra sinful.no

Anal Fantasy Classix Prostata Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS