Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug var 1

Oversigt

Når du har lyst til anale lege med en plug i en overskuelig størrelse, skulle du prøve Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug.

Buttplug'en er lavet i phtalatfri, silkeblød silikone, der på samme tid føles både fast og blød. Den er formet, så den både kan bruges til prostatamassage og til stimulering af G-punktet. Det buede "håndtag" forneden giver samtidig ham ekstra stimulation i mellemkødet, og sørger for, at den ikke smutter fra dig. Og de små konturforskelle giver også ekstra nydelse.

Efter brug kan du rengøre den med varmt vand og sæbe og evt. en sexlegetøjrens for ekstra høj hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mums
Bum - 11. jul. 2020
Denne er bare sagen, personligt rammer den spot on, kan varmt anbefale den..... bonus den holder sig oppe, og men kan sidde ned med den "gemt"
Det bedste plug
Rune Hegland - 27. jul. 2021
Jeg har mange plugs, men dette er et af de bedre. Den forbliver på plads takket vęre formen. Jeg har haft problemer med andre, der enten smutter ind eller smutter ud. Det er nemt at sętte i og jeg kan have det i, i mange timer!
0
Min nye yndlingsplug
Anonymous - 2. dec. 2022
Et problem, jeg har haft med andre stik, er, at enden af stikket har gjort dem ubehagelige at bruge i længere tid ad gangen. Men jeg har ingen problemer med denne plug. Den går også ret langt ind, hvilket var overraskende i starten, men jeg endte med at kunne lide den ret meget.
Maskinoversat fra sinful.no
Smal, men mættende
Anonymous - 3. jul. 2022
Dette er bare en fantastisk pin. Takket være den smalle form bliver den siddende godt, og man kan have den på i rigtig lang tid uden ubehag. Stiften er ret tynd, men spidserne stimulerer meget dybt. Stiften er stiv, den giver næsten ikke efter, men den er fleksibel ved håndtaget. Når man trykker stiften helt ned, f.eks. med hånden eller ved at sidde på den, stimulerer den prostata meget kraftigt og stimulerende. Materialet er ikke af højeste kvalitet, og når man har leget med den, kan man få lugtgener, hvis tarmene ikke er rene nok. Selv hvis man vasker den, forsvinder lugten ikke. Ellers er stiften nem at sætte på plads og tage ud. Alt i alt et funktionelt stykke legetøj, jeg anbefaler!
Maskinoversat fra sinful.fi
Smuk
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er i god form. Havde den med i træningscentret, og den er der stadig. Den eneste ulempe er, at den er svær at indføre uden masser af slip. Kan blive tør omkring anus efter indføring.
Maskinoversat fra sinful.se

Anal Fantasy Deluxe Perfect Plug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS