Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkugler var 1

Oversigt

Her er et sæt lækre kugler til dig, der vil have ekstra anal stimulation. Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls er udstyret med en mindre kugle indvendigt, der skifter tyngdepunkt når du bevæger dig og reagerer med små "rystelser" oppe i dig. Helt uden brug af batterier.

Vibro Balls har 4 kugler i alt, som du kan indføre én efter én, til du føler dig helt fyldt ud. De har en silkeblød overflade af silikone og en diameter på 3,2 cm.

Du kan også bruge dem sammen med en partner, hvor du eller din partner trækker dem ud med den lille løkke forneden, lige inden du når klimaks for at forstærke din orgasme.

De rengøres nemt med vand og sæbe, og vi anbefaler, at du også bruger en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne.

MærkeAnal Fantasy Collection
Produktvægt (g)169
IndeholderSexlegetøjsrens, Relaxing creme, Prøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)26
Indførbar Længde (cm)20
Diameter (cm)3.2
Bredde (cm)3.2
Primært MaterialeABS-plast
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU14758
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Pas på
Fyr - 11. nov. 2022
Utrolig ubehagelig snor, skær dig hvis du ikke er ekstrem forsigtig
Fed fornemmelse
Ben - 29. oct. 2021
Kraftige kugler på god snor med en stor løkke i enden,så den ikke forsvinder helt op, og samtidig er nem at trække ud igen. Pirrende og fed fornemmelse..
ærgerligt materiale valg
K - 14. jul. 2021
Holdt hurtigt op med at bruge det. Fibersnoren er svært at rengøre, og risikerer at samle bakterier. Kuglerne er sammensat af to halvdele, men kuglerne har ikke fået en glat overflade behandling og samlingen er derfor tydeligt mærkbar. Tid til et andet produkt.
Ikke heeelt optimalt
P - 20. jan. 2021
Jeg er skuffet over produktet. Svær at rengøre efter brug, da snoren er lavet af nylon. Vibro-effekten er der, men kræver en del bevægelse før nydelse, ihvertald for mig. Så alt i alt, ikke er produkt jeg er tilfreds med.
Ikke som forventet
D - 1. mar. 2020
De er en del mindre en jeg havde forventet, og giver derfor ikke meget til mig. Jeg bruger dem nu som opvarmning til noget fyldigere. Kan dog anbefale dem hvis man er nybegynder, og gerne vil tage den med ro
Super stimulerende
Jonathan - 17. jul. 2019
Elskede de her kugler. Når alle fire er gledet op føler du, at du virkelig er fyldt ud. Lægger du dig på maven og bevæger sig roligt til siderne, så begynder vibrationerne føles. Det er ikke lige så intenst som en vibrator, men rystelserne kommer uforudsigeligt, hvilket gør det super lækkert. Vær obs. på at snoren er nylon og derfor ikke en del af kuglerne. Derfor vil jeg anbefale, at du bruger ekstra god tid på at gøre dem rene efterfølgende.
Fif til anderledes brug, hvis det viser sig ikke helt at være dig!
Anonym - 14. feb. 2018
Jeg har indledt et lille sex-forhold med min eks, hvor vi før har haft gang i nogle små buttplugs. Efter lidt tid syntes han vi skulle eksperimentere lidt mere analt, dette gik jeg med til.. og kan nu fortælle at det ikke er mig! MEN jeg syntes kuglerne på en snor var interessant og fik idéen at prøve dem virginalet og ikke nok med det selvfølgelig er dejligt at få de blidt rystende kugler op.. uhh! Im telling you.. at få dem langsomt trukket ud igen! Win win Med den nye idé til en lidt anden funktion var kuglerne ikke spild at penge og nu noget af det bedste i legen!
Et frækt pift til anal leg
Julie - 20. dec. 2017
Havde ikke prøvet vibro analkugler før. Produktet var yderst tilfredsstillende. Kuglerne er nemme at få sat op med lidt glidecreme, som bla kom med i pakken. Er blevet en af favoriterne i legetøjsskuffen, og bliver hevet frem hver gang der skal være anal leg. Fantastisk som en del af forspillet. Hvis man blot går rundt kan man mærke kuglerne indvendigt som skurrer rundt. Det at der er fire kugler af en rimelig størrelse, giver derudover også en følelse af dyb penetration.
Smuk
Anonymous - 13. mar. 2024
Det fungerer meget godt, lidt svært at få alle kuglerne ind, men det virker :) tak sinful!
Maskinoversat fra sinful.se
De er utrolige!
Anonymous - 13. mar. 2024
De er perfekte, hvis du vil have en sjov stund for dig selv eller for dig og din partner, de virker på alle køn, det eneste dårlige ved dem er, at de er lidt små for dem, der er erfarne og bruger andre analprodukter. På trods af dette er de meget behagelige og sjove at bruge.
Maskinoversat fra sinful.se

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkugler

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
179,00 kr.143,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS