Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster var 1

Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Kan du ikke få nok af fræk anal stimulation? Gør dig klar til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Anal Fantasy Elite Gyrating Anal Thruster både støder, roterer og vibrerer på én og samme tid, så du bliver stimuleret på flere forskellige måder.

Det bølgede skaft har en blød overfalde, der føles fantastisk, når det føres det ind bag til. Du kan vælge mellem 7 eskalerende indstillinger af stimulation, så du kan opbygge et dybt og eksplosivt klimaks.

Thrusteren har også en pirrende varmefunktion, som når 40 grader i løbet af få minutter. Den er fremstillet af silikone, ABS-plast og polykarbonat og oplades via det medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke helt i mål
LEF - 18. jun. 2022
Den er ret livlig selv på den laveste indstilling, men desværre føles det lidt tilfældigt hvordan den rammer indeni. Vibrationerne er altid slået til, hvilket jeg er lidt ked af, da jeg normalt foretrækker først at tænde dem når jeg er ved målstregen. Kunne godt have tænkt mig den var lidt større og at skaftet var udfyldt hele vejen (der er et stort hulrum ved basen). Men.... den gør det den skal, har været i himlen et par gange, så den får en bestående karakter :)

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS