Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Elite Vibro Balls Analkugler var 1

Anal Fantasy Elite Vibro Balls Analkugler

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Anal Fantasy Elite Vibro Balls er et sæt sorte analkugler til dig, der vil eksperimentere med anal stimulation. Begge analkuglerne har en mindre kugle indvendigt, der skifter tyngdepunkt, når du bevæger dig og sikrer dig en ekstra pirrende oplevelse. 

Nøglen til nydelsesfuld anal leg er, at tage sig god tid. Det er vigtigt at du er tilstrækkeligt tændt og afslappet, for at du får en god oplevelse.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme for at gøre oplevelsen med analkuglerne så behagelig som muligt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Så drjlige
Henrik - 25. mar. 2020
De er super dejlige når de er i de har de en tilpas størrelse så de ikke glider ud igen til gengæld skal man presse for at få dem ud. Det er de bedste jeg har ejet og holder rigtigt godt men nu er snoren knækket og jeg skal helt sikkert har nogle nye. Sover og går rundt med dem hele dagen dejligt frækt også når man er mand
Super oplevelse ,
Morten - 8. feb. 2019
Modtog disse i dag og fik dem straks putte op , var noget skeptisk men hold nu op. Gik en tur og så skal jeg love for de kunne mærkes , vibrerer og snurre så lækkert , gik direkte i gavtyven. Klart min anbefaling .
Kugler af høj kvalitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Blev glædeligt overrasket over den fine kvalitet af dette produkt. De indvendige kugler rasler rundt med en blød lyd, når du bevæger dig. Det er lidt spændende at bevæge sig kraftigt for at høre den lyd. Jeg følte dog ikke vibrationerne så meget, men det sænker ikke min bedømmelse. Kuglerne havde den helt rigtige størrelse til mig, og det var ikke noget problem at få dem ud igen. "Snoren" mellem kuglerne er meget elastisk, så jeg var lidt bekymret for, at den ville knække, når jeg trak dem ud, men den er meget stærk, så det burde heller ikke være et problem i fremtiden. Et produkt, som jeg kan anbefale.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS