TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Anal Fantasy Finger in the Ace Kit var 1

Anal Fantasy Finger in the Ace Kit

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Er I klar til at udforske en helt ny verden af anal nydelse? Anal Fantasy er eksperter på området og har lavet dette Finger in the Ace begynder sæt til jer.

Skjult bagtil venter tusindevis af følsomme nerver på at blive pirret og stimuleret, og de kvitterer til gengæld med en helt exceptionel erotisk ekstase. Nøglen til dette nye univers er at gå langsomt frem og lytte til din egen og din partners krop.

Brug sættet som led i et frækt forspil og start med at massere Anal Eaze afslapningscreme omkring anus. Når I føler jer klar til mere, kan I med masser af Anal Moist glidecreme forsigtigt eksperimentere med at trænge længere ind. De medfølgende finger kondomer gør legen ekstra glat og glidende.

I kan med fordel finde jeres egen favorit afslapningscreme og anal glidecreme her på shoppen, når de medfølgende prøver på 10 ml er brugt op.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS