Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Finger in the Ace Kit var 1

Oversigt

Er I klar til at udforske en helt ny verden af anal nydelse? Anal Fantasy er eksperter på området og har lavet dette Finger in the Ace begynder sæt til jer.

Skjult bagtil venter tusindevis af følsomme nerver på at blive pirret og stimuleret, og de kvitterer til gengæld med en helt exceptionel erotisk ekstase. Nøglen til dette nye univers er at gå langsomt frem og lytte til din egen og din partners krop.

Brug sættet som led i et frækt forspil og start med at massere Anal Eaze afslapningscreme omkring anus. Når I føler jer klar til mere, kan I med masser af Anal Moist glidecreme forsigtigt eksperimentere med at trænge længere ind. De medfølgende finger kondomer gør legen ekstra glat og glidende.

I kan med fordel finde jeres egen favorit afslapningscreme og anal glidecreme her på shoppen, når de medfølgende prøver på 10 ml er brugt op.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
ikke min smag
Kris - 6. apr. 2019
Dette produkt købte jeg og damen, fordi vi var ligt bange for at få sygdomme ved at have anal sjov. Produktet er enlig meget godt, men det var meget svaret at finde ud af hvordan man brugte det efter som manualen kun er på tysk. Vil vi anbefale dette produkt til nogen? det afhænger af hvordan du/i skal bruge produktet. Hvis du/i tror at du/i ville kunne lide at lege med dette produkt, ville vi ikke kunne anbefale det here produkt. Da det kun kan bruges en gang. Hvis du/i er en som gerne vil prøve noget ny og ikke er helt sikker på at det med anal sex er godt så kan vi varmt anbefale dette produkt.
Giver nydelse, hvor det før måske var lidt smertefuldt, men ikke længere...
Anonymous - 3. jul. 2020
Tager analsex til nye højder i intens og minimalt smertefuld sex.
Maskinoversat fra sinful.no

Anal Fantasy Finger in the Ace Kit

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS