Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug XL var 1

Oversigt

Open Wide Tunnel Plug i XL fra Anal Fantasy er perfekt til dig, der allerede har erfaring med kinky anal leg og er klar til endnu mere.

Den ekstra brede plug stimulerer dig på den helt rigtige måde, men fornøjelsen stopper ikke der. Det store hulrum lader dig nemlig føle suset af at være både udspilet og udstillet på samme tid.

Brug Open Wide XL som led i frække dominas lege og indfør fingre, stave, væsker og dildoer igennem hulrummet i anal pluggen.

Analpluggen er fleksibel, men dog stadig fast så du forbliver udspilet til stor glæde for alle parter.

Pluggen er lavet i body-safe silikone og har en blød overflade. Den har en indførbar længde på 6,1 cm og er hele 5 cm i diameter. Hullet er 2,5 cm i diameter.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super god tunnelplug
SlaveDreng - 1. jan. 2019
Jeg kan bestemt anbefale denne tunnelplug og bruger den ofte selv. Den er lavet af et dejligt blødt materiale, sidder godt og kan holde sig selv oppe. Da den er blød, kan den være lidt vanskelig at få op, sæt en lille dildo i hullet gennem den imedens, så er det helt lige til. Den er velegnet til udskylning, der går ubesværet en bruserslange op i den. PAS PÅ ved langtidsbrug, der skal være en absolut tætsiddende prop i den, da man på ingen måde har nogen følelse eller idé om når der kommer noget ud af den. PS: Den er MEGET kinky
Peppermill-båre
Anonymous - 13. mar. 2024
Passer fint ind og bliver godt på plads. Men designet kunne være bedre. Jeg vil have den på numsen i længere tid. Den kunne godt være tykkere.
Maskinoversat fra sinful.fi

Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug XL

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS