Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Oppustelig Silikone Plug var 1

Oversigt

Anal Fantasy Oppustelig Silikone Plug er ideel til dig, der ønsker ekstra fyldig stimulation bagtil. Den oppustelige anal plug pumpes nemt større med den medfølgende håndpumpe og når du ønsker det, lukker du luften ud igen ved at trykke på ventilen, der sidder på pumpen. 

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret anal glidecreme sammen med Anal Fantasy Oppustelig Silikone Plug, da det vil gøre plug’en mere behagelig at føre op. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
basen er alt for svag!
ian - 25. apr. 2018
basen er alt for svag og det lykkedes mig at trække pluggen helt ind i kroppen ved første forsøg - det er meget ubehageligt! Kan ej anbefales!
Godt men hmm.
MD - 23. dec. 2015
Produktet er gør som det skal. Den kan pumpes op til ønsket størrelse, og det føles også rigtig godt, men bunden/stopperen i produktet er (efter min mening) lidt for lille og for let bøjelig. Det resulterer nemlig i, at når man pumper den op kan man godt blive lidt bange for, at bunden/stopperen kan komme med op... (det føles i hvert fald sådan). Det er lidt surt, da man ikke kan udnytte, det at den kan pumpes meget op. Man kan dog holde den lidt ude selv og så virker den rigtig godt, men det havde været et plus hvis den havde en større/kraftigere bund. Til gengæld er den meget nem at bruge, pumpen og ventilen virker nemlig rigtig godt. Og dejligt med de små ting som medfølger, så man kan komme ordenligt igang. Ellers meget tilfreds da det jo føles godt :D
let og brugervenlig *sjov*
PL - 28. jul. 2015
gode: et godt valg hvis du er på markedet efter et "plug". produktet er et af de prismæssigt billigere produkter jeg har "set på", er dog rigtig god kvalitet og let at bruge. selvom produktet ikke skriver noget konkret om maksimal størrelse, har jeg tydeligt kunne konstatere at der ikke er nogen problemer (selv hvis du er en "size queen"). desuden er ventilen stadig let at betjene med "fedtede" fingre dårlige: det eneste dårlige jeg har kunne finde, er jeg personlig foretrækker en større og lidt hårdere/tykkere bundstykke alt i alt: godt køb meget tilfreds :)
Skuffet
Sanna - 3. jun. 2021
Jeg er meget skuffet, fordi det for det fųrste koster et betydeligt belųb, og jeg så frem til at prųve det. Men efter at have testet det, blev jeg overrasket og meget skuffet. Fųrst fųltes det skųnt at pumpe op, og hele min krop gik i ekstase af at vęre helt fyldt, mens jeg kęrtegnede mig selv normalt, men pludselig męrker jeg, at "bunden" af pluggen også forsvandt ind, fordi den er så blųd. Jeg var nęsten ude af stand til at fjerne pluggen senere, fordi rųret lųsnede sig, da jeg forsųgte at få den ud. Pluggens "base" er alt for blųd til overhovedet at passe til pluggen. Meget skuffet :(
0
Fyldning
Svensson1996 - 15. may. 2021
Det er for folk, der er lidt mere erfarne med anal-leg, fordi det er lidt svęrt at komme ind i starten. Fylder dig til MAKS, og du kan męrke, at det er god kvalitet.
0
Meget prisvenligt stik
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig god og meget fin til dem, der ønsker at strække analen og få større legetøj ind. Bare pump op og vent, og pump så lidt mere. Meget let at bruge ventilen, hvis det bliver for meget.
Maskinoversat fra sinful.se
Anbefalet
Anonymous - 8. aug. 2019
Kan pustes kraftigt op! Perfekt til udstrækning.
Maskinoversat fra sinful.se
Utroligt godt
Anonymous - 3. oct. 2020
En god oppustelig analplug, som er velegnet til både begyndere og mere erfarne. Kan nemt bæres under tøjet og holdes inde i lang tid.
Maskinoversat fra sinful.se
Anbefal
Anonymous - 13. mar. 2024
God plug, der kan pustes op til den rette størrelse. Strækker og fylder godt og får os begge til at nyde den. Sidder godt fast, når den får lidt luft i sig, og kommer ikke ud, når man har vaginalsex samtidig.
Maskinoversat fra sinful.se
Brug i stedet et par ekstra dollars på en bedre, mangelfuld beskrivelse.
Anonymous - 11. sep. 2017
Negativ: Den har en søm/samling, der går hele vejen rundt om pluggen. Denne søm gør det umuligt at bruge den uden kondom. Det fremgår heller ikke af beskrivelsen, at den er kerneløs. Det betyder, at det kun er luft, der holder den oprejst, hvilket gør den lidt svær at indføre. Positivt: Selve silikonen er af godt materiale. Ingen ubehagelig lugt. Let at holde ren. Rigtig godt design.
Maskinoversat fra sinful.no

Anal Fantasy Oppustelig Silikone Plug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS