Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Vibrerende Anal Plug var 1

Oversigt

Anal Fantasy Vibrerende Anal Plug er perfekt til dig, der gerne vil ha’ ekstra pirrende anal stimulation. Plug’en har en indbygget vibrator, der kan forstærke din oplevelse og give dig endnu større nydelse.

Denne vibrerende anal plug er lavet i smidig og silikone, hvilket gør den nem og behagelig at indføre. Ankeret i bunden virker som en ’stopper’, der sikrer, at anal plug’en altid bliver hvor den skal være. Det ergonomiske design med det smalle skaft gør, at dine muskler kan omslutte den  elegante anal plug, så du rigtig kan mærke de pulserende vibrationer for en behagelig og nydelsesfuld stimulation.

Anal Fantasy Vibrerende Anal Plug er vandtæt, så legen kan fortsætte under bruseren. Vi anbefaler, at du bruger denne anal plug sammen med en anal glidecreme, da det giver den bedste oplevelse.

Obs! Anal Fantasy Vibrerende Anal Plug bruger 1 stk. AAA-batteri (medfølger ikke).

MærkeAnal Fantasy Collection
Produktvægt (g)72
Fuld Længde (cm)13
Indførbar Længde (cm)9
Diameter (cm)3.5
Bredde (cm)3.5
Strømkilde1 x AAA (Ikke inkluderet)
Vibrationshastigheder1
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
SprogEngelsk
SKU13937
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God vibrator!
Mikkel - 22. jan. 2017
Rigtig dejlig vibrator. Materialet er dejlig blødt, og med noget glidecreme er den nem at indfører såfremt man er varm nok eller er øvet i anal leg. Dette er ikke en begynder plug. Vibrationerne føltes rigtig dejligt imod ens prostata. I mit tilfælde er vibrationerne ikke nok til at få en orgasme. Men vibrationerne er gode nok til at være tæt på. Den har kun et niveau vibrationer. og når man har den i hånden og tænder for vibratoren kan de godt virke kraftige hvor man tænker "det er for meget". Det er ikke tilfælde når man har den oppe og tænder for den. Alt i alt, Rigtig god analvibrator. Kan varmt anbefales.!
Godt legetøj til prostata
Jonas - 4. jul. 2016
Det er en god lille plug som giver den der ekstra stimulation som kun prostata massage giver. Vibrationerne føles godt, og jeg føler at jeg får større orgasmer, når jeg har den her i. Den har en blød overflade og er fint glat med noget glidecreme.
Det virker
Butt boy - 27. oct. 2018
Min kęreste og jeg bruger den, når vi onanerer, såvel som i vores fęlles leg. Legetųjet er rimeligt lille, men med en stor kontrastforskel (tykt hoved, virkelig tynd bund) giver det den helt rigtige fųlelse, når den skubbes ind og ud! Vibrationsegenskaberne er enkle, og knappens gummibelęgning er gået i stykker for dage siden. Produktet virker dog stadig, og dets funktionalitet kommer fra tykkelsesforskellen mellem skaftet og hovedet og ikke så meget fra vibrationen. De mest funktionelle plugs, jeg er stųdt på, mens den stadig er i den overkommelige prisklasse! En mere retfęrdig variation i tykkelsesforskelle (tyk -> tynd) burde vęre mere tilgęngeligt i anallegetųj!
0
Meget god værdi for pengene!
Anonymous - 5. sep. 2022
Materialet er meget behageligt at røre ved, og det samme er vibrationerne, når du tager dem på. Legetøjets asymmetri gør det meget nemt at sætte stiften i og tage den ud. Det gør legen med den meget stimulerende, men også det faktum, at spidsen af stiften er betydeligt tykkere end stilken. Denne forskel i tykkelse mellem spidsen og stilken er en vidunderlig ting. Alt i alt nok den bedste værdi for pengene af alt det sexlegetøj, jeg har købt!
Maskinoversat fra sinful.fi

Anal Fantasy Vibrerende Anal Plug

Vi anbefaler
Philips LR03 AAA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.29,75 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
299,00 kr.239,20 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS