Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Fantasy Vibro Balls Analkugler var 1

Anal Fantasy Vibro Balls Analkugler

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Anal Fantasy Vibro Balls Analkugler er til dig, der vil udforske universet af anale nydelser.

De to kugler har hver en indbygget geisha kugle, som stimulerer dig indvendigt ved hver en bevægelse, du tager.

Du kan nøjes med én kugle eller vælge at indføre begge og mærke, hvordan du på pirrende vis omslutter dem og bliver fyldt ud. For et ekstra eksplosivt klimaks, kan du med nænsom hånd trække kuglerne ud, når du kommer i en dyb orgasme.

Kuglerne har en diameter på 3,4 cm og er med strop for enden. Vi anbefaler at holde fast i stroppen undervejs, så kuglerne ikke vandrer. De er fremstillet i ftalatfri ABS-plast og har en fuld længde på 28 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Et godt køb
V - 16. jan. 2019
Kuglerne har en god størrelse og med lidt glidecreme kommer de uden problemer ind. Man kan godt nok mærke geisha kuglerne en gang i mellem, men jeg havde måske lidt anderledes forestilling ved navnet "Vibro Balls". Jeg oplevede desværre ikke "stimulering ved hver en bevægelse jeg tager", men det var dog heller ikke så afgørende. De larmer også lidt når man har dem i hånden eller når de skal trækkes ud. Jeg er heller ikke så vild med snoren med hensyn til rengøring, da det tager lidt tid til at tøre efterfølgende. Men udover det er jeg rigtig glad for købet og vil helt klart anbefale kuglerne til andre. De fylder godt op og det føles fantastisk, når man trækker dem ud, især ved orgasmepunktet. Perfekt til nybegyndere, da der, som beskrivet, følger en lille starter-pack med i købet, men også en god opvarmning til de mere erfarne.
En favorit
Anonymous - 13. mar. 2024
En favorit i sengen og under onani for mig, vibrerer dejligt indeni, og kuglerne er Lena og behagelige. Strengen kan dog være lidt skarp og gnave lidt, når den føres ind, men ellers et rigtig godt produkt!
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS