Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anal Vibrator Risque 10 Funktioner var 1

Oversigt

Anal vibrator Risque er en anal plug i mellemstørrelse, som er for dig, der allerede har lidt erfaring med anal stimulation.

Den har en spids form, som gør den perfekt til målrettet stimulation, og så har den en bred fod, som sikrer at pluggen sidder ergonomisk korrekt.

Risque har 10 forskellige vibrationer. Vælg mellem de milde,  de kraftige eller de vibrerende. Du tænder og skifter mellem vibrationerne på den runde knap under pluggens fod.

Anal pluggen er vandtæt og derfor ideel at nyde i badet.

Vi anbefaler, at du bruger en anal glidecreme sammen med pluggen. Det vil få den til at glide lettere ind og i det hele taget give dig en meget bedre oplevelse.

Pluggen bruger 2 x AAA batterier (medfølger ikke).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ramte ikke helt plet
Esben - 21. jan. 2014
Denne analvibrator fik mig desværre ikke helt op at ringe. De mange forskellige vibrationer giver en dejlig variation i stimulerings-mulighederne. Desværre kunne den ikke helt ramme de punkter, der lige tricker mig. Selve materialerne er af rigtig lækker kvalitet, men får man vendt vibratoren forkert, kan man let komme til at skubbe låget til batterierne af. Det kan være lidt svært at få den til at blive siddende, men med lidt øvelse kan det lade sig gøre. En fornuftig og prisbillig vibrator, der dog desværre ikke lige helt gjorde tricket for mig.

Anal Vibrator Risque 10 Funktioner

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS