Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B-Vibe UV Steriliserende Pose var 1

Oversigt

Tag hygiejnen til næste niveau med B-Vibe UV Steriliserende Pose, som bruger UV lys til at dræbe 99,9% af bakterier. Det er videnskabeligt bevist, at lyset eliminerer diverse bakterier, sporer, svampe og vira.

Det tager kun 3 minutter at rense dine legekammerater, så de er klar til jeres næste frække date. Alt hvad du skal gøre er at putte sexlegetøjet i posen, trykke på knappen og voila! 99,9% af de uvelkomne bakterier pist forsvundet, og du behøver ikke bekymre dig om den slags bakterielle infektioner, man helst vil undgå.

Du kan bruge posen sammen med alt sexlegetøj fra B-Vibe samt sexlegetøj fra andre mærker, så længe længden ikke overstiger 25 cm. Anal plugs, bækkenbundskugler og vibratorer - de er alle sammen velkomne til at få en tur. Du skal bare sikre dig, at produkterne er helt tørre, inden de kommes i posen.

Posen er super nem at have med på farten, så du ikke skal gå ned på orgasmefyldte og hygiejniske stunder på ferien. Med sit diskrete design er der ingen, der vil undre sig, hvis den får en plads i kufferten.

Der medfølger et USB-kabel til opladning.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

B-Vibe UV Steriliserende Pose

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS