Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

B-Vibe

B-Vibe er navnet bag nogle af de bedste og mest sikre anal produkter på markedet. Udviklet og designet med anatomi og nydelse for øje af den berømte sexolog Alicia Sinclair. B-Vibes mission er at fremme sex på en positiv og sjov måde, hvilket de må siges at lykkes med ganske fremragende.

Prøv frække anallege med B-vibe

Et brand med en mission

B-vibe er særligt anerkendt for sine anal produkter, der er udviklet med formål til at inspirere brugeren til at udforske nydelse på et helt nyt niveau. Grundlæggeren Alicia Sinclair har mere end 16 års erfaring inden for sexindustrien, hvor hun har arbejdet som anerkendt sexolog. Hun begyndte brandet med en mål om at skabe nogle produkter, der er designet på baggrund af gennemført researcharbejde samt ordentligt og udvidet læringsmateriale til brugeren. Derved har brandet også udviklet sin største mission: at udforske mere ved hjælp af læring. De tror på, at læring inden for området af analt sexlegetøj, kan hjælpe folk med at blive mere modige og få større viden om hvor mange muligheder, der findes. B-vibe tilbyder derfor gennemarbejde guides og information, som kan hjælpe dig til at opnå større nydelse, når du bruger deres produkter. Du kan endda få et “education sæt” her på siden, som giver endnu større indblik i de mange muligheder, der findes i forhold til analleg. Det kommer med et væld af forskellige produkter samt et hæfte, hvor der står alt, hvad der overhovedet er at lære om analstimulering.

Produkter af topkvalitet

B-vibe har et væld af forskellige produkter og er særligt anerkendt for at skabe nogle af markedets mest sikre varianter. Det er lykkedes for dem på grund af deres store erfaring og viden på område. Med Sinclairs viden fra sexologbranchen og research af kroppens anatomi, har de skabt nogle af de bedste kvalitetsprodukter til analleg, som der overhovedet findes. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du bruger B-vibes modeller, der altid har kvalitet for øje. Alle modeller er designet med en form, som sidder perfekt indvendig i anus og er skabt til at ramme, så du opnår størst nydelse muligt. De er lavet i et lækkert materiale, som føles dejlig mod huden, og sammen med noget analt glidecreme let føres op bagi. Den gode kvalitet betyder også, at du kan få gavn af dine B-vibe produkter i mange år fremadrettet, såfremt du passer godt på dem. Det er altså bare om at teste dem af, hvis du gerne vil opnå en intens nydelse, samtidig med at du altid føler dig tryg og godt tilpas.

B-vibes mange forskellige varianter

Vi tilbyder en bred variation af B-vibes produkter her på siden, hvilket gør det let for dig at finde netop det, du står og søger. Der er både varianter til nybegyndere, som skal starte op med analleg for første gang, samt øvede der har brug for nogle kvalitetsprodukter, der kan tage deres leg til et helt nyt niveau. Du kan blandt andet finde et træningssæt, der kommer med 3 forskellige størrelser. Det giver dig mulighed for at komme stille og roligt i gang, hvis du gerne vil prøve dig lidt frem, før du springer helt ud på dybt vand. Du kan også begynde med deres Education Sæt, hvor du kan lære alt, hvad der er at vide om analleg. Hvis du har lidt erfaring med analstimulering, er det oplagt at prøve deres analkæde med kugler, der gradvist bliver større og større. Denne model kommer også med vibrationer, som styres ved hjælp af en fjernbetjening og gør din nydelse det mere intens. Der findes også B-vibe Trio, som er designet til brug med en partner, der kan styre vibrationerne i pluggen ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. På den måde kan du lade din partner tage fuld kontrol over din nydelse.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS