Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg var 1

Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du gerne pirre, tirre og stimulere din partner, er Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg et godt valg.

Det er perfekt til par, der gerne vil eksperimentere med nye måder at give hinanden nydelse på i soveværelset. Med fjernbetjeningen kan din partner styre de skønne vibrationer til stor glæde for jer begge.

Vibrator ægget har 10 effektive og kraftfulde vibrationsniveauer. Det er nemt at skifte mellem dem på fjernbetjeningen, både hvis du bruger ægget solo eller lader en anden styre det.

Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg er fremstillet af ABS-plast og er fri for ftalater. Det bruger 3 AAA-batterier, der ikke medfølger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meh
Fruen - 21. sep. 2021
Synes det er fint nok, men larmer mere end det føles vibrerende.. så det er ikke lige mit produkt
Okay til prisen
First timer - 15. mar. 2021
Denne virker, man skal bare være lidt forsigtig med ledningen, da den i den forkerte vinkel slå fra. Det er problem der hurtigt kan løses igen, så vil bestemt sige at den er pengene værd, da den har gode kraftige vibrationer
Jeg bliver vist aldrig til vibrationer
Queen - 6. mar. 2021
Jeg er tydeligvis i mindretallet der, men vibratorer har aldrig gjort noget godt for mig. Du var denne på tilbud og jeg tænkte jeg ville prøve (igen). Gode programmer, nem at bruge, men det er for mig stadig lidt, "meh". Nok ikke produktets skyld.
Godt produkt
Denise - 20. oct. 2020
Det er et godt produkt at bruge giver nemt orgasme og fuld tilfredsstilles
Næsten bedre end sex
Red - 12. jul. 2020
Jeg elsker den! Det er det bedste sexlegetøj jeg har købt. Sætter den nogle gange op og sætter den igang fordi det rart og bliver lidt små liderlig af den
Gode vibrationer men løs forbindelse
M - 3. jan. 2020
Den er ret dejlig når den virker, ledning kunne være lidt længere og bedre, når man bruger den så går der løs forbindelse gang i mellem så man skal holde stikket stille.. ellers har den virkelig gode vibrationer. :)
100% fantastisk
Øffer - 10. dec. 2019
Når man køber produktet er du 100% sikker på at du får den helt rigtige oplevelse med den. Når mig og kæresten bruger den er jeg sikker på at jeg får den bedste og frækeste oplevelse i sengen. Super fantastisk produkt.
JA TAK!
Hende - 3. dec. 2019
Jeg ELSKER den her vibrator, orgasme gang på gang, det bedste jeg har i min samling 12/10! Kan klart anbefales, den er ret lydløs og har mange forskellige vibrations niveauer.
Dejligste Orgasmer
Anna - 1. oct. 2019
Materiale og kvaliteten som er brugt er dejligt og glat til nem indsætning hvis det lystes. Den vibrere så dejligt, og har rigeligt med variationer, til en hver stemning. lyden er lav, og diskret. Vibratoren er så nem at bruge, men ledningen er kort men slet ikke et problem. Desuden er den så dejlig, at det ikke betyder noget, vibratoren har fået mange vilde orgasmer efter hinanden og kan klart anbefales.
Glimrende men sart
J M - 6. feb. 2019
Jeg købte for nyligt den her vibrator og jeg er vild med den. Fede vibrationer! Det eneste minus er nok længden på ledningen og at der ikke skal meget til før stikket bliver så løst så forbindelsen er svær at opretholde.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS