Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Baseks Analkæde Medium var 1

Baseks Analkæde Medium

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Ønsker du at udvide din horisont og træde ind i en verden fyldt med nydelse og intens stimulation? Så er det på tide, at du prøver en analkæde.

Baseks analkæde i medium størrelse er perfekt til beyndere, da den gør det nemt at tage tingene i sit eget tempo. Før lige præcis det antal kugler op, som du synes er rart, trygt og ikke mindst frækt.

Kæden har et aflangt håndtag for enden, som gør den nem at fjerne den igen. Derudover er det også smart, hvis du har lyst til at have hele kæden oppe, da den ligger helt sikkert uden at irritere eller smutte nogen steder.

Den har 5 kugler, som starter med den mindste i spidsen med en diameter på 1,7 cm, og slutter med den største kugle lige inden håndtaget med en diameter på 2,5 cm.

Baseks Analkæde Medium er fremstillet i PVC og er fri for ftalater. Den har en fuld længde på 18,5 cm, hvoraf 17 kan indføres.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS