Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Bækkenbundskugle Single var 1

Oversigt

Drømmer du om at få ekstra intense orgasmer og et endnu bedre sexliv? Så træn din bækkebund med baseks Bækkenbundskugle Single.

Bækkenbundstræning styrker muskulaturen i din bækkebund og forhindrer inkontinens. Det øger følsomheden i skeden, så dine orgasmer bliver mere intense, og sex føles ekstra skønt. Gynækologer og jordemødre anbefaler, at kvinder i alle aldre træner deres bækkenbund.

Bækkenbundskuglen har en indre kugle, der roterer, når du bevæger dig for en effektiv træning. Den lange snor sikrer, at du nemt og sikkert kan få bækkenbundskuglen ud, når du er færdig med at træne.

baseks Bækkenbundskugle Single har en silkeblød overflade af silikone.

Mærkebaseks
Produktvægt (g)42
Fuld Længde (cm)13
Indførbar Længde (cm)4
Diameter (cm)3.8
Primært MaterialeSilikone
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU20599
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bækkenbundstræning for begyndere
Marei - 1. nov. 2022
Kuglen er rart at røre ved og forholdsvis nem at lægge op, hvis man husker at bruge en smule glidecreme. Kuglen generer ikke - kun den lange "hale" kan føles lidt forstyrrende.
Okay
N - 9. jul. 2019
Jeg havde en med to kugler før denne og havde virkelig meget besvær ved at få dem ud igen - tænkte at denne måtte være bedre. Men kun en smule, for jeg har svært ved at få kuglen ud uden ubehag og jeg bruger endda rimelig godt med glidecreme. Når den er i er den super, men jeg er virkelig ikke god til at få den ud.
Efter jeg havde været gravid...
Catwoman - 8. jun. 2019
Efter jeg havde været gravid kunne jeg godt mærke at der skulle lidt træning til for at både min mand og jeg fik noget ud af det. Efter 3 uger kunne vi begge mærke tydelig forskel med denne kugle, bagefter gik jeg videre til en mindre og tungere kugle. Jeg er så glad for at vi valgte at købe nogle bækkenbundskugler.
Perfekt til opstramning
Ditte - 12. may. 2019
Allerede efter et par uger er der betydelig forskel, både når min mand er i mig og når jeg selv leger. Den er super simpel at træne med, men husk for guds skyld glidecreme :)
Lækker træning!
Sfinxen - 22. sep. 2018
Min første bækkenbundskugle - super nem at bruge..! Tror ik man kan gør det forkert! Bare lidr glidecreme på og så kører det. Har brugt den lidt hver anden dag i et par uger og kæresten kan allerede mærke forskel.. Giver en dejlig fornemmelse indeni og føler mig lidt mer fræk ;)
Meget god kvalitet, men forkert for mig
Anonymous - 10. apr. 2018
En sød lille bold ankom med posten. Den ser ud til at være af god kvalitet, som vil holde til mange øvelser ;) Overfladen er glat, uden samlinger og forskellige dele, og det gør den meget nem at holde ren. Jeg kan også godt lide, hvordan overfladen føles at røre ved. Det er ret svært for mig at bedømme den. Selve produktet er godt med hensyn til materiale og brug.... men det er min første pinch ball af denne slags, og jeg bestilte simpelthen en, der var for let og lille til mig. Den gør det, den skal, men det var ikke det, jeg havde forventet, den skulle. ;)
Maskinoversat fra sinful.se
sød
Anonymous - 10. aug. 2021
vedtaget i første forsøg.
Maskinoversat fra sinful.fr
Mit første balloneksperiment
Anonymous - 13. mar. 2024
Den var alt for stor og klodset at bruge. 'Remmen' føltes også alt for kort. Jeg tror ikke engang, jeg vil prøve denne eller nogen anden geisha igen. Materialet var dog fint og glat.
Maskinoversat fra sinful.fi
Den første bold til mig selv
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes, den er ret god, jeg kan ikke rigtig mærke noget, og jeg spekulerer på, om den virker? Nem at sætte i og lækkert materiale! Jeg bliver nødt til at teste de tungere (?) kugler for at se, om de passer bedre, da jeg ikke føler, at noget ville ... Størrelsen var mindre, end jeg troede.
Maskinoversat fra sinful.fi
Hurtig effekt!
Anonymous - 12. may. 2022
Både min mand og jeg mærkede en forskel efter kun 4 dages brug, meget rart syntes vi ;-)
Maskinoversat fra sinful.se

baseks Bækkenbundskugle Single

Vi anbefaler
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml
99,00 kr.74,25 kr.
Inkl. moms
79,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS