Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Baseks Girl Power Dildo Vibrator var 1

Baseks Girl Power Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Drømmer du om at tage din orgasme op til nye højder og få en ubeskrivelig pirrende onanioplevelse, er Baseks Girl Power Dildo Vibrator et must-have.

Den kraftfulde vibrator forkæler dig med dybe vibrationer, der med garanti vil ryste din inderste kerne på den helt rigtige måde. Som en ekstra fræk dimension til legen har dildo vibratoren et diskret spiral design, der føles skønt.

Dildo vibratoren har 7 kraftfulde vibrationsmønstre, du nemt kan skifte mellem på knappen i bunden. For at tænde og slukke vibratoren skal du holde knappen nede i 3 sekunder.

Baseks Girl Power Dildo Vibrator er lavet af ABS og har en blød PU-overflade. Den bruger 3 AA-batterier, der købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Stærk vibrator
Inger jørgensen - 4. nov. 2022
Den lever op til forventninger
Øv
Camilla - 31. oct. 2022
Modtog den og den virkede, super god service!! Modtog ny, men virker heller ikke.. fik aldrig skrevet at den ikke virker - orkede ikke til prisen… øv.. Det må bare være for billigt
God
Bente - 9. sep. 2022
Virkelig god. Giver fantastisk nydelse Dog larmer den og bruger den helst uden vibrationer.
Fantastisk
Minx - 7. apr. 2021
Overordnet set er den fantastisk, dog har jeg noget kritik... produktet kommer i en pose, uden lækker indpakning. Ingen manual eller guide. Jeg kunne i starten ikke finde ud af at tænde for vibrationerne, der skal holdes inde i 3-5 sekunder på knappen men det var der ikke informeret om noget sted. Materialet føles billigt og ikke særligt luksuriøst. Og den LARMER! Overhovedet ikke lydsvagt. Når det så er sagt, så er vibrationerne VIRKELIG gode, især størrelsen af dildoen taget i betragtning. Virkelig fantastisk oplevelse, på trods af kritikpunkterne. Kan klart anbefales.
Blandede følelser
Gæthvem - 6. dec. 2020
Udemærket størrelse, vibrere fantastisk. Kunne have været mere lydsvag. Dog kan jeg kun slukke for den igen ved at skille den ad. (Tage batterierne ud) der er simpelthen ikke virkning på on/off knappen desværre
Orgasmegaranti
Hende - 3. jun. 2020
Virkelig god, ikke særlig lydsvag.
Vanvittig gode orgasmer
Lærke - 12. jan. 2020
Jeg e vild med den her. Et af mine Stykker yndlings-legetøj. Dog er det nummer 2 jeg erhverver mig inden for 1,5 år fordi den simpelthen fik i stykker i lukningen og fik løse forbindelser, inden den helt døde.
Mellemfornøjet
Sofie - 12. jan. 2020
Junk. Gik ud efter 1 min. Form fin.
Udmærket vibrator
Metalmaid - 18. dec. 2019
Går ud under brug. Vibrator slukker uden, at trykke på knap. Kan dog tændes igen. Lidt et irritations moment midt i hyggen. Ellers fin størrelse og form.
God dlido til dem som nyder fylde
Hamselv - 18. nov. 2019
Købte denne sammen en anden mindre dildo til min kone da jeg synes det kunne være sjovt at få lidt mere kulør på tilværelsen efter fire børn ;-) Den mindre synes ikke om, den var nok for lille men denne her var hun rigtig glad for. Den fylder godt, når dybt ind og har nogle former som giver stor stimulering. Vibrator delen brød sammen første gang - der må være en fejl i den. Hun har fået gode orgasmer med den og synes det er rigtig godt indslag når vi er sammen. Kan klart anbefale den til dem som gerne vil fyldes lidt ud. Hun har altid været afvisende over tanken omkring sexlegetøj efter en orgasme med den efter den første gang så er hun frisk på mere.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS