Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator var 1

baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator

3 FOR 198
Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
89,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Leder du efter din første vibrator eller foretrækker du ganske enkelt nydelse i et petite design? Så er baseks Ladyfinger Multispeed Vibrator måske noget for dig.

Den lille vibrator har en afrundet spids for en særlig præcis stimulation samt en glat og lækker overflade, der føles fantastisk mod huden selv på dine mest intime steder.

Der er rig mulighed for at eksperimentere med både blid og kraftig klitoris stimulation via de skønne multispeed vibrationer, der let justeres på drejeknappen i bunden af vibratoren.

Find dit favorit niveau, når du tager dig en velfortjent solo stund eller lad din partner hjælpe dig med at ramme helt rigtigt.

baseks Ladyfinger er fremstillet i hård ABS-plast med en silkeblød overflade. Den bruger 1 x AA-batteri, der købes separat.

Mærkebaseks
Produktvægt (g)51
Fuld Længde (cm)13.6
Diameter (cm)2.7
Strømkilde1 x AA (Ikke inkluderet)
VibrationshastighederMultispeed
Primært MaterialeABS-plast
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU21259
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tilfreds
20 ⭐️ - 9. jun. 2023
100 pr tilfreds
Fantastisk
Maisy - 8. jun. 2023
Havde ikke forventet meget af den, men wow. Den rammer bare plet hver eneste gang. Er kæmpe fan af den!
Godt køb
Alias - 5. feb. 2023
Er virkelig god
Mæh
x - 7. dec. 2021
Vibrationerne er meget gode, men jeg skulle tit skifte batterier, da den hele tiden løb tør. Jeg har prøvet forskellige slags batterier, men det hjalp ikke. Fin pris, men dårlig "holdbarhed"
Under gjennomsnittet
Ts - 5. sep. 2021
Helt ok. Kan bruges til teasing, men ikke for selve klimaks
Meget tilfreds med produkt
Marlene - 4. nov. 2020
Denne lille multispeed vibrator er helt fantastisk i forhold til prisen. Den er rigtig nem at bruge og er god til begyndere. For mig fungerer den bedst på klitoris, men kan også bruges indeni, dog er den ret smal og kort, så den ikke fylder ikke en så meget ud, hvis man er til det. Jeg havde aldrig prøvet en vibrator før, men var spændt på det og ville gøre forsøget med denne fine lille sag, og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! Første gang jeg brugte den, kom jeg 3 gange i streg, hvilket aldrig er sket for mig før - og det er specielt er plus at den kører på batterier og er nem at have med på farten, da den også er rimelig lydsvag. Alt i alt et rigtig godt produkt i forhold til prisen. Kan varmt anbefale!
God til begyndere
Vigga - 25. jun. 2019
Dette legetøj er idéelt til begyndere da den hverken er specielt stor eller dyr. Spidsen er god til klitorisstimulering, men man kan også bruge den til indre stimulering. Personligt synes jeg ikke det er det bedste materiale til indre stimulaton, men fint hvis man lige skal finde ud af om man er til sexlegetøj. Rart med lidt forskellige niveuer af vibration så man gradvist kan skrue længere op (forøvrigt en fin måde at gøre det på med at man skal skrue i bunden). Larmer ikke specielt meget. Nem at gøre rent. Alt i alt skide godt til prisen og et godt førstegangskøb:)
meget god
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er meget god, nem at bruge, den får arbejdet gjort, det eneste negative ville være, at den ikke er særlig stille, og knappen til at ændre styrken af vibratorerne var lidt løs.
Maskinoversat fra sinful.se
Det er i orden
Anonymous - 12. may. 2021
Ved lavere hastigheder lyder maskineriet, som om det er ved at bryde sammen. Ved højere hastigheder fungerer det fint. Den bliver ret hurtigt overophedet.
Maskinoversat fra sinful.fi
overkommelig
Anonymous - 13. mar. 2024
føles lidt billig i konstruktionen, synes jeg, men til prisen er der ikke noget at klage over :) vibrationerne er ikke særlig kraftige, men det generer mig ikke personligt, og den er ikke særlig støjsvag efter min mening :P
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS