Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator var 1

baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Er du på udkig efter din første vibrator, eller leder du efter en vibrator i en mindre størrelse, er baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator et rigtig godt valg.

Den har et naturtro udseende med et markeret penishoved og årer langs skaftet. Vibratoren er nem at håndtere og vil med sikkerhed blive et frækt og orgasmefyldt bekendtskab.

Med multispeed funktionen kan du selv bestemme, hvor kraftfulde vibrationer du ønsker. Vibratoren har en lille størrelse, der gør den ideel til begyndere og dig, der ønsker en mindre vibrator, du let kan tage med på farten.

baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator har en blød overflade af TPE. Den bruger 2 AAA-batterier, der skal købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig kvalitet
M - 5. mar. 2023
Virker som noget billigt plastik. Batterier sidder ikke godt så vibrationerne fungerer ikke rigtigt. Den er ikke stærk nok til at vibrere når den bliver indsat. Kan bruges som dildo men køb en anden.
Uheldigt design
C - 26. feb. 2023
Den lever vidst desværre op til den billige pris. Materialet er fint. Vibrationerne er egentlig også fine. Desværre er det bare så dårligt designet at forbindelsen til batteriet forsvinder hvis du skruer låget ordentligt på, eller hvis du skruer på vibrations niveauet, eller egentlig bare generelt bevæger den.
Virkelig flot
Nogen - 21. feb. 2022
Fineste dildo, dog skal man være opmærksom på ikke at skrue låget for hårdt på, da der ikke er kontakt med batterierne
God.. men
Mille - 21. feb. 2022
Jeg ved ikke om jeg bare er klumset, men hver gang man skal til at bruge den, så stopper den med at vibrere. Den er virkelig følsom, og føler ikke batterierne sidder rigtigt i? (måske jeg har lavet noget forkert), den fungere ihverfald ikke særlig godt som en vibrator, men super fint som dildo.
Wow
Hr - 31. jan. 2022
Fint og naturligt produkt
Mega lækker vibrator
Pigen - 23. jan. 2022
Denne vibrator er super god giver stort set en orgasme hver gang og supper lækkert at bruge sammen med en partner
Fantastisk lille tryllestav
Kasper - 15. jan. 2022
Introducerede den for min kone som en lille surprise og allerede fra deres første møde var det en go oplevelse for hende.. Hendes orgasmer er sommetider drilske og tager til tider langtid så derfor købte jeg denne her som hjælp og den er indtil videre et hit.. Den har været i brug 2 gange siden jul og har en succes rate på 50 %
lidt for spinkelt materiale
Birger - 10. jan. 2022
som tidl skrevet fin i brug, men dens materiale i bunden er for skrøbeligt og drejedelen er knækket af, så nu er det blevet en ok dildo, men ikke længere en vibrator.
læg i kurv!
Petra - 1. jan. 2022
er vild med den. batteriet var lidt besværligt at sætte i men det var det værd. har brugt den hver gang lige siden jeg fik den. jeg vil varmt anbefale den til alle. det var min første vibrator og indtil videre er det den bedste jeg ejer.
Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator
THS - 11. oct. 2021
Generelt et rigtig fint produkt

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS