Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Opladelig Anal Rabbit Vibrator var 1

baseks Opladelig Anal Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lad denne Opladelig Anal Rabbit Vibrator fra baseks give dig ultimativ nydelse, når den forener flere former for intim stimulation.

Den farverige dildo vibrator har et roterende hoved der målrettet forkæler dit G-punkt. Midt på skaftet sidder rækker af stimulerende metalperler der forkæler dit indre, når det roterer i takt med hovedet. Vibratoren har 8 rotationsmønstre, så du kan finde lige dét, som du har behov for.

Bliv ekstra forkælet af den anale stimulator der i bunden har en kraftfuld bullet, som sikrer dig vibrerende nydelse i 36 forskellige indstillinger. Anal stimulatorens omkreds varierer fra 1 cm til 2,5 cm, så den bliver større jo længere den føres op. Den kan derfor også bruges til træning af den anale muskulatur. 

Tag din nye legekammerat med under bruseren for flere våde legemuligheder samt nemmere rengøring. Den er genopladelig via den medfølgende USB-oplader og har en længde på hele 22 cm og har en pirrende diameter på 3,2 cm. Den er fremstillet i fleksibelt TPE for behagelig brug.

Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med Anal Rabbit Vibrator. Vælg evt. en anal glidecreme, som gør legene ekstra levende.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin til prisen
Mr.Big - 26. dec. 2022
Fin lille vibrator.
Det dejlig at brug den
Hansigne - 6. aug. 2022
Jeg har jo prøve den, men jeg tror det er bare så dejlig at brug den..
lidt skuffet.
prøv en anden - 7. dec. 2021
materialet er enlig fint, og føles godt. de roterne kugler er motoren for svag i, der skal ikke et ret hårdt tryk omkring, før den bliver stoppet. begge vibratorer er enlig fine og godt tilfreds. anal delen er dog alt for blød, så den er virkelig svær at få ind, den del vil jeg også sige at tykkelsen er lige til den tynde side, så vil sige at den nok vil passe bedre til en nybegynder.
Skuffende
Slikken fyr - 10. jan. 2021
Ingen vibrationer i penis hovedet lidt for blød anal kæde og den larmer meget.
Langt fra tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Støjende, dårlig bevægelse i den og for blød
Maskinoversat fra sinful.no
Dårlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Virkelig svag og meningsløs. Den del, der går ind i balderne, føles ikke meget, fordi motoren, som også laver en meget høj lyd, forbliver udenfor og derfor ikke forårsager meget fornemmelse. Motoren er ikke nok til at vibrere delen indeni. Den del, der går ind i basen, efterlod mig også kold. Rotationsbevægelsen er så lille, at den ikke kunne mærkes nogen steder. Ellers er hele vibratoren for "plastisk" i materialet. Du får en billig enhed til en billig pris. Et dårligt køb. Plus for genopladeligheden.
Maskinoversat fra sinful.fi
Kundeservice fuld 10
Anonymous - 13. mar. 2024
Det første produkt, jeg bestilte, var defekt, men jeg må sige, at Sinfulls kundeservice var hurtig og professionel ... Jeg fik et nyt produkt til at erstatte det defekte meget hurtigt. Og produktet er ok, måske er silikonen på toppen for blød.
Maskinoversat fra sinful.fi
Whoa whoa whoa
Anonymous - 1. oct. 2022
Wow er alt, hvad jeg kan sige, jeg forventede absolut intet af dette, da jeg købte det, men min gud, det har overrasket mig! Masser af glidecreme, og så er det bare gas! Virkelig fantastisk legetøj, som jeg anbefaler til alle, der kan lide at stimulere begge huller på samme tid. Noget positivt for mig er, at den er meget blød! På trods af det er analdelen lidt for blød, kaninen er svær at holde på plads, fordi den mangler støtte fra resten af dildoen! Det hylster, den er indkapslet i, får den til at føles som en 80-kroners dildo i stedet for en 1000-kroners, det lyder, som om man har våde klipklappere på, når man kører bil nogle gange.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS