Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Power Pocket Klitoris Vibrator var 1

baseks Power Pocket Klitoris Vibrator

3 FOR 198
Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
79,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Er du på udkig efter en lille, alsidig og yderst effektiv vibrator, så prøv baseks Power Pocket Klitoris Vibrator.

Den er perfekt til at give dig ydre stimulation på klitoris eller andre erogene zoner på kroppen. Vibratoren har fire forskellige låg, så du kan finde din favorit at blive pirret med.

Klitoris vibratoren har ét effektivt vibrationsniveau. Den kan både bruges solo eller sammen med en partner som en del af et forførende forspil eller en fræk leg.

baseks Power Pocket Klitoris Vibrator er fremstillet i ftalatfri ABS. Den bruger 1 AA-batteri, der ikke medfølger.

Mærkebaseks
Produktvægt (g)34
IndeholderTips
Fuld Længde (cm)10
Diameter (cm)2.5
Strømkilde1 x AA (Ikke inkluderet)
Vibrationshastigheder1
Primært MaterialeABS-plast
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Vibration
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU18592
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker efter hensigten
Ac - 30. jul. 2022
God til prisen
Ren skuffelse
amigo - 3. jun. 2021
Desværre slet ikke for mig. Vibrationerne er meget, meget voldomme som gør den ekstremt ubehageligt og bruge. Hånden ryster helt vildt, når den tændes og er meget højt larmende. Virkelig ærgerligt der kun er den ene indstilling.
Helt fantastisk
xx - 30. apr. 2021
Da jeg modtog denne, tænkte jeg lidt at det virkede som noget der hurtigt ville gå i stykker eller slet ikke virke, da kvaliteten ikke er i top. Meeen jeg har aldrig fået en orgasme så hurtigt, hold da op. Så bortset fra kvaliteten, er denne helt fantastisk.
Brugervenlig, god størrelse.
Pussycatliberty - 14. sep. 2020
Lækkert lille produkt. Totalt i top i forhold til prisen. Orgasme sikkert. Larmer en del. Begrænset holdbarhed. I hvert fald skal du opbevare den lille fætter godt. Ellers går den i stykker. MEN klart anbefales værdigt. God fornøjelse.
Fan-fucking-tastisk!
Camma - 14. sep. 2020
Oh my god.... Denne klitoris vibrator er som sendt himlen! Jeg er simpelthen så overrasket over at læse så mange negative anmeldelser, for denne lille ven er simpelthen noget så fantastisk! Ingen anden vibrator som jeg har, kan længere måle sig med denne fantastiske skabning! Den giver orgasme garanti HVER GANG. Her er du garanteret en 'Happy Ending'.
Larmer helt vildt
Anonym - 27. aug. 2020
Til pengene er den ok, men den larmer virkelig meget. Der er ikke noget diskret ved den. Og den er lidt for voldsom når man lige har sat nye batterier i, så måske er den bedre med tiden, når batteriet kun virker på halvt blus. Vil nok overveje at købe en anden slags med flere styrker.
Ubehagelig
Red - 12. jul. 2020
Har prøvet den i 14 dage nu og den er på ingenmåde pengene værd - så skuffet.
Dårlig
Fru s - 27. jun. 2020
Den er for kraftig kun et trin og larmer helt vildt slet ikke noget for mig
Helt okay til prisen
Lilla - 20. mar. 2020
Til prisen (især tilbudsprisen jeg købte den til) er den overraskende god! Måske kunne man klage over materialet eller at de fleste af hovederne ikke gør den store forskel for oplevelsen, men det gør mig nu ikke spor. Mit største problem er dog at vibrationerne er meget kraftige lige når man sætter batteriet i, men som batteriet drænes, ja så bliver vibrationerne også svagere. Det gør at jeg ofte er nødt til at skifte batteri når det kun er halvvejs drænet, da det ellers bliver for tamt og nu har jeg så en stor bunke halvt brugte batterier. Så det jeg har sparet ved at købe en billig vibrator, har jeg nok brugt på batterier i stedet for. Men ikke desto mindre har den været en god start-vibrator og gjort mig klogere på hvad jeg kigger efter ved mit næste køb.
Ikke for mig
Erika - 1. nov. 2019
Efter at have læst de gode anmeldelser her på siden, er jeg blevet skuffet. Materialet er hård plastik og kvaliteten er meh.. Produktet har kun 1 vibrations mulighed som er helt crazy. Det vibrerer simpelthen så voldsomt, mine hænder vibrerer voldsomt af at holde den, så den er virkelig svær og have at gøre med og holde på plads. Jeg føler min klitoris får tæsk. Og så larmer den virkelig meget! Jeg kan ikke anbefale dette produkt.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS