Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Baseks Realistisk Sugekop Jelly Dildo 19 cm var 1

Baseks Realistisk Sugekop Jelly Dildo 19 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Nyd en realistisk oplevelse med denne klare Baseks Jelly Dildo, som har et fast og dog stadig fleksibelt skaft med naturtro detaljer. Sæt den stærke sugekop fast til en jævn overflade for håndfri leg eller brug dildoen i et harness.

Med 14 cm indførbar længde og en diameter på op til 3,8 cm er denne dildo egnet til både begyndere samt dig der ønsker en moderat størrelse dildo. Den har både et markeret penishoved samt tydelige årer langs skaftet. I bunden sidder et par faste kugler og en sugekop, der giver mulighed for enten vaginal- eller anal brug.

Dildoen er fremstillet i transparent PVC der føles behageligt mod huden og stadig ikke klistrer som mange andre jelly dildoer. Påfør vandbaseret glidecreme for en mere glidende fornemmelse.

Rengør dildoen med vand og mild sæbe eller antibakteriel sexlegetøjs rengøring for god hygiejne. Vi anbefaler, at du opbevarer den i en pose separat fra andet sexlegetøj.

Tip! For at bruge dildoen med et harness, skal du have fat i en O-ring med en diameter på 4 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækker oplevelse!
EmmaL - 12. apr. 2023
Min første dildo, og må indrømme det var en lækker oplevelse! Sugekoppen er virkelig god og så er det nemt at have med dildoen at gøre Aldrig har det været nemmere at onanere ved at blive stimuleret på den måde og være i bad på samme tid, man får nogle lækre orgasmer! Kan helt klart anbefales
Øv, blev skuffet
En skuffet kvinde - 9. jun. 2022
Øv, blev skuffet. Havde læst alle de gode anmeldelser af denne dildo, men den levede desværre ikke op til min forventning. Havde troet den var større. Længden er som sådan okay, men tykkelsen er ikke tilfredsstillende. Følte mig ikke ordenligt fyldt ud. Måske den kan gå an til anal stuff, men ikke til missen. Derud over er sugekoppen heller ikke noget at råbe hurra for - i hvert fald ikke i badet. Her blev den ved med at svuppe af. Så den levede slet ikke op til mine forventninger, øv.
Stor og flot
L - 16. mar. 2022
En flot, stor dildo - lækker kvalitet, ingen kunstig lugt, som jeg har læst andre steder Fuldt ud tilfreds
Sød lille fyr
Fa - 3. feb. 2022
Super lækker materiale, men mindre end jeg havde regnet med! God til en begynder, men glad for jeg også bestilte en der var lidt større
Fantastisk begynder
T - 25. jan. 2022
Den er suveræn som begynder dildo. Føles dejlig og er ikke for hård, men heller ikke for blød. Den er dog ikke overvældende stor, så vil man gerne have ekstra størrelse, så skal man en størrelse op - men den er lækker at starte legen ud med og arbejde videre derfra. Eneste minus - sugekoppen kunne have været kraftigere. Den vil gerne hoppe af fliserne efter lidt tid.
Veludrustet dildo
Sexleg - 10. nov. 2021
Denne dildo er meget virkelighedstro både i udformning og fasthed. Stiv og klar til leg. Sugekoppen er effektiv og kan monteres både på gulv, spejl og dør m.v. Kan evt. monteres på et harness for ekstra leg. Her anbefaler vi ringe af metal, så den bliver hvor den skal være. Gummiringe holder ikke lige så godt fast!
Veludrustet gel dildo
Sexleg - 10. nov. 2021
Utroligt effektiv sugekop. Sidder perfekt på gulv, spejl, dør osv. Lige klar til leg. Kan fint bruges sammen med harness. Skal det bruges med harness, anbefaler jeg ringe af metal, så den bliver hvor den skal være.
Pæn og fin størrelse
Nanna - 9. nov. 2021
Er fint tilfreds, men materialet er ret sart, så den skal gerne opbevares for sig selv, da den ellers nemt optager farve fra andet.
Lækkert dildo
A - 6. sep. 2021
Det er min aller første dildo, så mega god til en nybegynder. God i størrelsen, har god sugekop, give rigtig god følelse
Virkelig god
Mr. N - 27. jun. 2021
Den er virkelig fantastisk og bruge den giver en god følelse af du er fyldt godt op og garantere en orgasme.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS