Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Realistisk Lilla Multispeed Dildo Vibrator var 1

baseks Realistisk Lilla Multispeed Dildo Vibrator

3 FOR 198
Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
baseks Aqua Glide Vandbaseret Glidecreme 200 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
baseks Sexlegetøjs Rengøring 200 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Mød den lilla, vibrerende pleaser fra baseks med realistisk design for meget realistisk nydelse! Multispeed vibrationsfunktionen giver dig mulighed for at vælge, ned til perfektion, hvordan du vil have, at rumlen forkæler dig.

Den lækre, squishy vibrator er en lækker farverig blanding med tydeligt, udskårne træk som ved en ægte penis. Den lille kurve på skaftet og hovedets omhyggelige detaljer giver mulighed for udsøgt nydelse på G-punktet, men denne flittige dildo diskriminerer ikke; det henvender sig med glæde til din klitoris, hvis du leder efter endnu mere orgasmisk lykke.

Sæt batterierne i (medfølger ikke) og drej blot bunden for at udforske de forskellige fornemmelser, der leveres af multispeedfunktionen. Begynd med en hviskende stille brummen og arbejd dig op til et grundigt, støn-fremkaldende rumlen! Den utroligt fleksible dildo vibrator kan bøjes, så det er let at ramme plet!

Smør din lilla elsker med din yndlings vandbaserede glidecreme, og du er nu klar til en farverig godbid! Når solo-sessionen eller leg med din partner er slut, skal du vaske dit sexlegetøj med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring og lade det lufttørre.

Mærkebaseks
Produktvægt (g)210
Fuld Længde (cm)22.5
Indførbar Længde (cm)20.5
Diameter (cm)4
Strømkilde2 x AA (Ikke inkluderet)
VibrationshastighederMultispeed
Primært MaterialeTPE
FarveLilla
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberBatteridrevet, Realistisk, Vibration, Stænktæt
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU24521
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den er så god
Berit Kokholm - 20. may. 2024
Kan kun anmeld den som god
Ubehagelig
Malene - 4. mar. 2024
Kan simpelthen ikke få den op i skeden uden svien og ubehag pga materialet. Man kan også tydeligt mærke de hårde kantet led inden i..
bedømmelse
lapa3333 - 20. feb. 2024
god kvalitet dejlig følelse alt i alt tilfredstillende
God kvalitet og hjælper
Dildoen - 30. apr. 2023
Jeg har været rigtig glad for den tilfreds stiller mig
Dildo
Sus - 27. jun. 2022
Samling ved støbning kan mærkes. Det er ubehageligt
God til prisen
Fun & Play - 25. jun. 2022
En god vibrator til prisen, men når det er sagt, så vil de fleste nok gerne have lidt mere stivhed på toppen. Yderst glidevenligt, og det er fint, men kunne godt tænke mig, den også kunne bruges til lidt analleg... :-)
Ok til prisen
Meski - 29. may. 2022
Dildoen føles behagelig både udvendigt på kroppen og indvendigt. Størrelsen og formen/tykkelsen gør den nem at bruge. Den giver ret meget støj, men jeg bruger den kun, når jeg er alene hjemme, så det generer ikke. Den giver ikke orgasme, når jeg kun bruger den, men pirrer godt og stimulerer G-point. Der er noget galt med kontaktet mellem batterierne og dildoen, for den stopper indimellem med at vibrere - lige pludselig. Alt i alt en god oplevelse, som med en bullet vibrator giver mig orgasme et par minutter efter jeg begynder at bruge den.
God som dildo, men ikke så meget som vibrator
Alex - 30. jan. 2022
Jeg skal være ærlig at sige at denne vibrator ikke er af højeste kvalitet. Dens vibrationer trænger ikke specielt godt igennem "Jellie" materialet. Til gengæld, så fungerer den meget godt som en lille dildo for mig. Jeg har specielt fået godt brug af den personligt til at øve blowjobs. Da det ikke ligefrem er en stor dildo kan jeg nemt få den noget længere ned i halsen end flere af mine andre dildoer, der enten er for tykke til at jeg kan, eller ikke bløde nok til at kunne stimulere noget for mig. Der er mange andre gode muligheder når det kommer til dildoer på denne størrelse, så jeg ville ikke anbefale dette produkt nødvendigvis, medmindre du kan finde det på et stærkt tilbud.
En Lækkerbisken af en dildo.
Fru Sparvath - 22. jan. 2022
Den er mega god, lækkert materiale. ??
Dildo
Mic - 19. jan. 2022
Ok til prisen

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS