Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Rosenblade 250 stk var 1

baseks Rosenblade 250 stk

59,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Sæt scenen for en romantisk aften med rosenbladene fra baseks. Spred dem ud over sengen eller læg dem som en sti, der leder din partner til skatten - dig!

Forkæl din partner med en spontan og romantisk gestus eller lad dig inspirere af din yndlings 'rom com', hvor rosenbladende spredes for at skabe den helt rigtige sensuelle atmosfære. Brug din fantasi og lad bladene gøre din næste erotiske oplevelse ekstravagant og ganske særlig.

I modsætning til rigtige rosenblade, så forgår disse ikke, og du kan derfor bruge dem igen og igen, når de bruges og opbevares tørt.

Mærkebaseks
Antal250
Primært MaterialePolyester
FarveRød
EgenskaberVegansk
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU25108
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Godt til prisen
Sunshine - 21. feb. 2023
De føler lidt mere fake end jeg havde håbet og de bliver nemt statisk så de kommer til at sidde fast på kroppen hvis man kommer til at ligge sig ovenpå dem, men det er præcist det der bliver sagt det er og det var en fint overraskelse til kæresten :)
Jeg har det blandet med dem
Jonas - 28. jan. 2023
Købte dem som en overraskelse til en (eller flere) romantiske aftener. Der er rigtig mange blade i posen, så det er dejligt, men de er ikke af særlig god kvalitet og er meget frustrerende at skille fra hinanden. De skaber selvfølgelig en god stemning, så længe man ikke nærstudere dem, så på den front er jeg tilfreds, men vi kan langt bedre lide rosenbladende fra Lelo, de koster dog en del mere og indeholder færre, de er også i en helt anden stil.
Romantisk
Rasmus - 2. mar. 2022
De kan virkelig gøre jeres aften mere romantisk
Smukke blomster, men...
Anonymous - 12. sep. 2023
De skaber en dejlig atmosfære til en fest, de er smukke, og jeg skabte en dejlig overraskelse med denne. Hvis du overvejer at lave noget lignende i en fart, skal du være forberedt på, at bladene kan være lidt svære at skille ad. På sengen klæber de til alt, også til huden. Selv om produktet i princippet kunne genbruges, giver den originale emballage ikke mulighed for at samle bladene op.
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS