Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
baseks Thrusting G-punkts Butterfly Vibrator Opladelig var 1

baseks Thrusting G-punkts Butterfly Vibrator Opladelig

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

baseks Thrusting G-spot Butterfly Vibrator er fyldt med intense vibrationer, stimulationer og stødende bevægelser. Den pirrer dit G-punkt og din klitoris på én og samme tid, og du vil mærke intense og kraftfulde orgasmer. 

Forhøjningen ved spidsen rammer dit G-punkt, de roterende perler masserer dig indvendigt, imens sommerfuglen vibrerer på din klitoris. De stødende bevægelser følger perlernes rotation, hvor du har mulighed for at skifte retning. 

Ved hjælp af enkelt- eller dobbeltklik på knapperne nederst på skaftet, styrer du nemt de forskellige vibrationer og rotationer, så du altid har fuld kontrol. 

Her kommer du aldrig til at løber tør for batterier, da vibratoren er opladelig og kan holde strøm i helt op til 50 min. Du lader den op med den medfølgende USB-oplader. 

Butterfly Vibratoren er blød og lækker at røre ved, og som et ekstra plus er den vandtæt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ka ik anbefales
Anonym - 2. aug. 2023
Gør intet godt for mig. Har prøvet den flere gange men synes den skuffer hver gang og gør faktisk mere ondt des flere gange jeg prøver den..:( synes virkelig den var spild af penge
G-punlt og klitoris vibrator
NMV - 10. aug. 2022
Jeg syndes generelt rigtigt godt om produktet. Det stimulere præcis som det skal. Men er mere højlydt end forventet.
Skuffende
Grace - 8. aug. 2022
Den larmer virkelig meget og det er turn of for mig. De kugler oppe foran kan jeg slet ikke mærke. Generelt set giver den mig ikke det samme som mine andre satisfyer produkter. Det eneste der er godt nok er størrelsen
God vibrator
Frk Jensen - 18. jul. 2022
Den er god, den kan det den skal, dog larmer den. Det var først da jeg fik den hjem jeg havde set den ikke er til batterier men til opladning, så vær lige opmærksom på det.
God
Futter - 3. jun. 2022
Rigtig god men larmer meget. Men hun kan lide den.
Gode orgasmer
Emma - 2. jan. 2022
Jeg får de vildeste orgasmer med dette produkt. Dog oplever jeg at vibratordelen går i stykker. Jeg haft to stks og det er sket ved begge to. Det er lidt irriterende, når man lige har sat sig op for at skulle have en orgasme.
Havde håbet den var bedre
Nikita - 30. dec. 2021
Selve klitoris vibratoren er helt klart for dårlig. Den vibrere ganske enkelt for lidt. Omfanget af selve vibratoren er for lille. Så alt i alt en “Øv oplevelse” og for mit vedkommende spild af penge.
I stykker
Sj - 21. dec. 2021
Vibration gik i stykker og virker ikke længere efter kun et brug.
Godt produkt
Rikke - 21. oct. 2021
Det produkt som har vist sig at matche mit behov. Har aldrig rigtig været fan af at “gør det selv”, men dette produkt giver mig det der gør at jeg er blevet vild med det
Godt apparat
Bodum - 8. oct. 2021
God
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS