Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Bijoux Lilly Pisk Med Frynser var 1

Bijoux Lilly Pisk Med Frynser

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Bijoux Lilly Pisk Med Frynser er en elegant og lækker pisk med lange, bløde frynser. Pisken er perfekt til jer, der vil ha’ en blød og sensuel oplevelse, der ikke gør ondt. 

Træk pisken hen over huden og mærk hvordan de bløde frynser kærtegner kroppen. De lækre frynser mærkes endnu bedre, hvis I bruger pisken sammen med et blindfold, for så vækker I virkelig sanserne til live og så kommer Bijoux Lilly virkelig til sin ret.

Den smukke, sorte pisk er 39 cm lang, hvoraf de ca. 50 bløde frynser er 30 cm lange. Piskens håndtag er pyntet med en sort sløjfe og har desuden en hank, du kan bære pisken i (hanken er ikke medregnet i piskens længde).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget lille Lilly
S - 25. sep. 2013
Det her er mere et lille bundt af kildefrynser end en pisk. Den er visuelt meget fræk og vil være fin som supplement til lidt burlesque stemning eller et striptease show.... men som en pisk fungerer den ikke. Den er simpelthen for lille i slageffekt.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS