TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Black Level Lak Stuepige Sæt var 1

Black Level Lak Stuepige Sæt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Dette frække stuepige kostume skal nok få temperaturen indendøre til at stige drastisk. Skal du gøre lidt ekstra for din partner, så ifør dig dette sæt i sort og hvid lak samt et par høje stiletter og servicér din partner - det vil uden tvivl blive en aften, han sent glemmer.

Sættet består af et sort mini skirt med hvid lining. Et hvidt forklæde med blonder dækker forstykket, som er hæftet med to sorte satinsløjfer. Skørtet lukkes med lynlås i venstre side.

Overdelen er en hvid kort laktop med små ærmer. Udskæringen er bred og dyb og lukkes over brystet med to sorte trykknapper.

Som prikken over iét afsluttes sættet med en sort choker i lak med hvid blonde, der matcher forklædet. Den lukkes i nakken med en trykknap.

Fuldend det frække stuepige-look med et par et par selvsiddende strømper.

Tip! Ønsker du at bevare lakoverfladen smuk og skinnende, bør du vaske og opbevare den separat. På den måde forhindrer du, at andre tekstiler smitter af på dragten.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super sexet - fyren blev glad!
Rigtigt sexet kostume som sad perfekt på mig. Jeg er normalt en str. 36 i tøj, og bestilte dette i Small. Chokeren var en smule løs om halsen, men det gik fint ... Læs mere
Sofie - 25. jul. 2017

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS