Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Black Level

Black Level tilbyder fetish-inspirerede kollektioner indenfor erotisk lingeri og frække kostumer. Med fokus på en bred skare af brugere går kollektionerne fra størrelse XS til XXL og sørger for, at der er noget for de fleste.  

Black Level - kinky fetish tøj og kostumer i lak

Hvad er Black Level?

Black Level er et populært, ekstravagant og raffineret brand, som har specialiseret sig i at producere fetish tøj og kostumer i vinyl og lak. Black Level er et subbrand, der hører under det tyske Orion, som i adskillige år har været en af de helt tunge spillere på det globale marked for erotisk beklædning, legetøj og tilbehør. I dag bliver Orions Black Level produkter solgt og distribueret til kunder rundt om i hele verden. Black Level producerer et væld af spændende og pirrende styles, der passer perfekt til dig - eller jer - som elsker at eksperimentere med fetish universets BDSM-lege. Som bonus har Black Level sort bælte i at designe og producere tøj og kostumer til både mænd og kvinder fra størrelse XS til XXL. Med Black Level har derfor rig mulighed for at sammensætte et look, der både falder i din smag og passer til din kropstype. Tag fetish drømmene og scenarierne til helt nye højder med et eksklusivt antræk, der smyger sig smukt og sexet om din krops fantastiske kurver. På Sinful finder du Danmarks største og bedste udvalg af kinky fetish beklædning. Ifør dig et lækkert, stramtsiddende outfit i skinnende blank lak, og udlev dine frækkeste master/slave fantasier.

Det rigtige lak look til din fantasi

Verden er et vidunderligt, mangfoldigt sted, og hver mand (og kvinde) sin lyst. Hos Sinful tror vi fuldt og fast på, at der skal være plads til forskellighed. Vi hylder seksuel diversitet, og sætter en ære i at sammensætte et sortiment, som favner og imødekommer alle tænkelige former for kinky og kærlige fantasier - og selvfølgelig også alt det midt imellem. Er du og din partner på udkig efter noget helt simpelt, som eksempelvis trusser eller toppe med lynlås, strømper, BH’er, nederdele eller boxershorts, så finder du det her. Vil I lidt længere ud af kinky-skalaen, så garanterer vi, at I finder masser af spændende og pirrende Black Level corsager, kjoler, hofteholdere, harnesses, bukser og jumpsuits, som hører til i den mere avancerede del af fetish universet. Har du og din partner en særlig sød tand for rollespil og leg i frække kostumer, så kan I med fordel pifte sexlivet lidt ekstra op med en sygeplejerske uniform, et catsuit eller pikant stuepige sæt. Med Black Level får I ganske enkelt ekstra krydderi til soveværelset tilsat et ordentlig skvæt kvalitet og tysk grundighed.

Køb Black Level hos Sinful

Præcis som vi bryster os af at forhandle verdens bedste erotiske beklædning og legetøj, så er vi også så heldige at have verdens bedste, dygtigste og rareste medarbejdere i vores kundeserviceafdeling. Og de er naturligvis alle udvalgt med lige så høje kvalitetsstandarder for øje, som vores fantastiske produkter. Er du i tvivl om, hvad der er det helt rigtige look og udstyr for dig, så sidder de klar til at hjælpe! Vores dygtige medarbejdere i kundeservice er eksperter på erotisk beklædning, sexlegetøj og tilbehør og kan uden tvivl både guide dig sikkert og kyndigt igennem shoppen og samtidigt besvare alle dine nysgerrige spørgsmål. Vi sætter nemlig en ære i at give dig en så nem og bekvem oplevelse som muligt. Sæt dig godt tilrette foran din computer eller tablet, og gå på opdagelse i vores vidunderlige Black Level kategori. Har vi husket at fortælle dig, at vi tilbyder lynhurtig dag-til-dag levering, hvis du bestiller dine varer på en hverdag inden kl. 21, og at vi oven i købet sender alle produkter i diskrete pakker. Det er bare nogle af grundene til, at over 250.000 tilfredse kunder har givet os en fornem topscore på Trustpilot.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS