Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibrator var 1

Oversigt

BonBons bullet vibrator er en diskret, lille klitorisvibrator, som er meget effektiv. Selvom den har en beskeden størrelse, stimulerer den din klitoris med kraftige vibrationer.

Vibratoren er ideel til at tage med på tur. Gem den i din pung eller din håndtaske, som var den en lille læbestift.

Bullet vibratoren har et sobert og stilfuldt design og desuden en fløjslblød overflade, som gør den meget behagelig for dig at bruge. Den tændes og slukkes på en lille knap i enden og har kun én hastighed. Det er nemt og enkelt!

Brug den alene eller lad din partner stimulere dig med den, enten før eller under sex.

Vibratoren bruger 3 stk. LR44-batterier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God vibrator
pige - 21. dec. 2021
Super vibrator til prisen. Tilfreds med mit køb
Årh fuck
Helene - 6. may. 2021
Da jeg pakkede den ud, troede jeg ikke at den var så lille, på billedet ser alting meget større ud. Men nøj jeg blev overrasket.. Der gik små 5 min, så fik jeg min første orgasme... Kan klart anbefales.
Som nybegynder
Nybegynderen - 13. nov. 2020
Som nybegynder er denne fantastisk, selvom den kun har én rytme - som er konstant. Hvis man rammer rigtigt, kan man sagtens få en orgasme af den. Den er ikke helt lydsvag, men det er ikke en lyd der irriterer - men du ville ikke kunne tage den med på arbejdet og hygge dig på toilettet, hvis det var planen.
Super fin vibrator til prisen
Lise - 10. dec. 2019
Vibratoren er lille og diskret - nem at have med rundt omkring, og nem at bruge under samleje med en partner, hvilket ifølge mig er den mest anbefalelsesværdige måde at bruge produktet på, omend den selvfølgelig også kan bruges alene. Vibrationerne er overraskende kraftige, og den larmer ikke nær så meget, som jeg har oplevet større vibratorer gøre.
Den absolut bedste
Anna - 8. mar. 2019
Det her var den første bullet jeg købte. Har efterfølgende prøvet andre, for at se, hvad de kunne af spændende ting, men jeg vender altid(!) tilbage til denne. Dejlige stærke vibrationer og kraftige orgasmer. Den er lille og fantastisk.
Kraftig men hųjlydt.
Jennifer - 28. dec. 2018
Selvom den kun kųrer på tre små batterier, er den overraskende kraftfuld. Det havde jeg virkelig ikke forventet! Fleksibel og god stųrrelse. DOG er den langt fra stille. Jeg ved ikke om det er mig, der har en hųj standard når det kommer til lyd, men den har klart det hųjeste lydniveau af alt mit legetųj. Leder du efter noget stille og diskret, vil jeg fraråde at kųbe dette produkt. Men prioriterer du brugervenlighed, lille stųrrelse og en ret god styrke, bliver du nok tilfreds!
0
Fint
Anonymous - 2. dec. 2022
Ras
Maskinoversat fra sinful.fr
Wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nu er forholdet mellem pris og kvalitet rigtigt! Jeg forventede meget af et joke-produkt, der ville føles billigt. Men det viste sig at være helt anderledes! Selvom produktet er lille, føles det stadig stift i hånden. Materialet er behageligt, og jeg synes, at vibrationerne er gode i forhold til størrelsen! Og produktet laver ikke engang en forfærdelig lyd! Jeg anbefaler :)!
Maskinoversat fra sinful.fi
Små, men kraftige, kildrende vibrationer?
Anonymous - 13. mar. 2024
Det gjorde det ikke for mig. Intense, men små vibrationer? Lad være med at komme :/
Maskinoversat fra sinful.se

Bonbons Good Vibrations Bullet Klitorisvibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS